2777
2789
عنوان

ناخن بلند دخترم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان پشت دخترت وایسا ناخن چیز بدی نیس که اصلا اجازه نده کسی بخواد اظهار نظر کنه

خیلی هواشو دارم اوکیم اما امان از زن عمو ها سلیطش خیلی عوضین مدام تیکه میپرونن منم میبینم دلش میشکنه میگم

اصلا اونجور دختری نیست که دنبال برداشتن ابرو...

حق با هردو 

ولش کن بچرو

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

چرا باید کوتاه کنه ؟ تو روستاتون بخاطر ناخن دخترتون حرف در میارن ؟ مگ چیه ؟ تازه خیلیم بلند نیست 

تورو خدا از الان ذهن بچتو مسموم نکن عزیزم اون ادمایی ک میگی هیییچکدوم وقتی بچت افسرده باشه ناراحت باشه هیییچکدوم ذره ای دلسوزی بچتو نمیکنن بعد تو الان نگران حرفاشونی؟ اصلا فک نکنم کسب حرف بزنه ولی اصلا بزااار بزنن بزار حرف بزنن مثلا چی میخوان بگن؟ 

درعوض دخترت هروقت ب ناخناش نگاه میکنه کیف میکنه واسه خودش 

عزیزم بیخیال فضولی و حرف اطرافیانت بشو بذار بچت لذت ببره مادرم از کوچکترین کاری که انجام میدادیم و لذت میبردیم مارو منع میکرد چرا چون حرف درمیاد دوران نوجوانی زد کوفت کرد برامون بذار زندگی کنه دخترت بخدا دیگه حرف این و اون گذشت زمانش 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

حق با دخترته 

بابا ول کن مگه دوره اهمیت دادن ب حرف مردم تموم نشده

اونم برای ناخون ترخدا ول کنین چکاریع روح و روان بچتون خراب کنین برای ناخون بلند 😐الان بچه های فلان فلان ..... والا این اینجاآدم میترسه اسم ببرع شربشه 

الان محله های کوجیک بشدت بخودشون میزسن ودیگه شدن اروپایی دیگه مثل قدیم نیس شما دیدتو باز کن .عزیزم ترخدا یه ناخون هستا نخواسته لخت بشه 😒😒

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔