2777
2789

بزرگا همشون افتادن ایستاده نداریم 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بزرگ تر باشه جاذبه ی زمین می کشه سینه ها رو پایین خب.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بزرگا همشون افتادن ایستاده نداریم

جدی؟

من سایزم ۹۰ عه افتادگی خفیفی داره اصن اعصابم خورده اعتماد ب نفسم تخریب شده اینقد نگاشون میکنم هی فک میکنم مال من اینطوریه

دارم لاغر میکنم ایاشلا کوچک تر میشه پس بهتر میشه

هر چی بزرگ تر باشه جاذبه ی زمین می کشه سینه ها رو پایین خب.

اره من همش فک میکردم من افتاده یکم با سایز ۹۰

چاق شدم قبلا بالاتر بود ک سایزش کمتر بود دوباره دارم لاغر میکنم ولی حسابی گند زده ت اعتماد ب نفسم.

جدی؟من سایزم ۹۰ عه افتادگی خفیفی داره اصن اعصابم خورده اعتماد ب نفسم تخریب شده اینقد نگاشون میکنم هی ...

درمورد لیفت با نخ تحقیق کن ببین خوبه که انجام بدی 

ببری بالا ،هزینه اش کمتر از جراحیه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اره من همش فک میکردم من افتاده یکم با سایز ۹۰چاق شدم قبلا بالاتر بود ک سایزش کمتر بود دوباره دارم لا ...

اون موقع چون کوچیک بوده بالاتر بودن ولی طبیعیه،،طبیعت بدن همینه،،چرا به خودت سخت می گیری.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

درمورد لیفت با نخ تحقیق کن ببین خوبه که انجام بدی ببری بالا ،هزینه اش کمتر از جراحیه

ن خب پس اگ ب سایزه لاغر ک بکنم با ورزش اوکی میشه

کلا لیفت با نخ واسه بینی هم خوب نیس سینه رو نمیدونم

اون موقع چون کوچیک بوده بالاتر بودن ولی طبیعیه،،طبیعت بدن همینه،،چرا به خودت سخت می گیری.

اره ولی ادم حس بدی میگیره نمیدونم من دوس دارم بالاتر بتشه ک خب باید کوچیک تر بشه

ن خب پس اگ ب سایزه لاغر ک بکنم با ورزش اوکی میشهکلا لیفت با نخ واسه بینی هم خوب نیس سینه رو نمیدونم

نبابا اون دیگه پوستش کشیده شده ب سمت پایین لاغر کنی بدتر میشه شل تر هم میشه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته