من قدم بلند نسبت به رفیقام و خوش اندام چشم ابرومم قشنگ فقط یک مشکل دارم دماغم بزرگه و گوشتی اما احساس میکنم هیچ ارزشی ندارم توروخدا نگین عمل کن که نمیتونم بعد امشب تو حمع رفیقام بودیم یک دوستم گفت از کجای صورت من خوشتون میاد مثلا هرکس یک چی گفت بعد دوستم به من نگاه کرد حالا تمسخر گفت من از کل صورت سارا خوشم میاد
بعد دوست دیگه ام گفت بینی گوشتی برگشت داره بعد اون یکی دیگه به من گفت دماغتو تو عمل نکن بعد همشون گفتن بینیت گوشتی آنزیم بزن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی هم خوبه اگر خودت دوستش داری نزار حرف بقیه روت تاثیر بزارن دختر یکم عزت نفس داشته باش چون چهار تا رفیق بی لیاقت بهت حرف زدن حالا اومدی عکس بزاری که بقیه بگن خوبه بده؟؟؟ خودت چی فکر میکنی مشکل چهره نیست مشکل ذهنته.. ذهنت نیاز به عمل داره