2777
2789
مبارکه عزیزم 6هفته و 1روز

میدونی چرا سن سنو از روزلقاحم بیشترمیشه آخه من میدونم ۲۲خردادرابطه داشتم نی نی شده 

تاامروزمیشه ۴هفته و ۵ روز 

چراسونو زده ۶هفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی چرا سن سنو از روزلقاحم بیشترمیشه آخه من میدونم ۲۲خردادرابطه داشتم نی نی شده تاامروزمیشه ۴هفته ...

عزیزم سونو و چیزی ک خودت میدونی همیشه باهم تفاوت داره 

برا نی نی منم همینجوری بود

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
میدونی چرا سن سنو از روزلقاحم بیشترمیشه آخه من میدونم ۲۲خردادرابطه داشتم نی نی شده تاامروزمیشه ۴هفته ...

برا منم ۱ هفته جلو به زمان رابطه نیس عزیزم از اولین روز آخرین قائدگی حساب میکنن یعنی زمانی که رابطه داری انگار دوهفته هس بارداری

برا منم ۱ هفته جلو به زمان رابطه نیس عزیزم از اولین روز آخرین قائدگی حساب میکنن یعنی زمانی که رابطه ...

حساب دکترا میدونم دوهفته زودترمیزنن ولی سونو معمولن میگن دقیقه این ۹ روز از روز لقاحم بیشترمیگع من توماه همون یه روز رابطه داشتم🤣

عزیزم ضربان قلبت به دختر میخورهو احتمال بعد دو دختر شدن بیشتر دخترهانشاالله که برای شما پسر باشه

عزیزم همون که نوشته ۱۵۷ ضربان قلبه؟ چندباشه میگن دخترچندمیگن پسر