2777
2789
عنوان

ساک خالی هسته هفته و الان لکه بینی بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 60 پست

اره عزیزم نگران نباش

برو دکتر بهت شیاف بده

من هفته ی ۷ رفتم سونو

گفت ۵ هفته ای برو دو هفته ی دیگه بیا

لکه بینی هم داشتم

دکتر بهم شیاف داد و گفت نشاسته بریز تو آب بخور 

استراحت کن

درمورد ساک دفرمه اطلاعاتی ندارم ولی من بتام بالامیرفت کم کم البته ولی اصلاتوقف یاکاهش نداشت خونریزی ...

عزیز دلم ممنون ببخشی دیر اومدم مشغول کار خونه بودم دوباره. انشالله هرچه خیر هست برای همه مون پیش بیاد. نه من طبیعیه فقط قبلش قرص و آمپولی داد. شما رویان رفتین ای وی اف؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم الان ۷ ساله هست و حدود نه ماهه اقدامم نشده فعلا

عزیزم بیو تو دیدم خوبه سنی نزدیک همیم البته من الان تو ۴۲سالم دیگه فروردین میرم ۴۳... کلا خیلی گله از روزگار دارم البته خودمم یه اشتباهاتی کردم... اون همسری که خواستم نشد اون شغلی که ایده الم بود نشد اون سنی که ایده آل ازدواج و بچه دار شدنم بود نشد ... تازه الان میگم حداقل بچه بشه ..‌ بازم برای همینم خدا رو شاکرم ولی خوب اکثر اوقات غمگینم

عزیزم بیو تو دیدم خوبه سنی نزدیک همیم البته من الان تو ۴۲سالم دیگه فروردین میرم ۴۳... کلا خیلی گله ا ...

میدونی نسل ما همش ایده آل گرا بودیم منتظر بودیم هرچی عالی بشه تا بریم سراغ انجام کاری و زمان رو از دست دادیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیز دلم ممنون ببخشی دیر اومدم مشغول کار خونه بودم دوباره. انشالله هرچه خیر هست برای همه مون پیش بیا ...

نه من اصفهانم بیمارستان بهشتی اصفهان ک ای وی اف کامل رایگانه بجز داروهاش ولی دکترم الهام نقشینه بودن چون دستیاراشون بیمارستان ویزیت میکنن من میرفتم مطبشون ولی تخمک کشی و انتقال داخل بیمارستان خودشون هستن

بعدا میگم چقدر اشتباه کردم زحمت هم زیاد کشیدم ولی اشتباه هم زیاد

همون دیگه من هی نشستم شرایطتم خوب بشه حالا که خوبه باردار نمیشم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شرایط چی کاری یا درسی یا زندگی؟ میگن بچه خیلی امید به زندگی میده خدا برات حفظش کنه

مممنونم عزیزم ما چند سال پیش تو کار خوردیم به مشکل رفتیم چند درجه زیر صفر دوباره تا شرایط نرمال شد این همه طول کشید تازه الان طبق نظرات اینجا مستاجر هستیم هم خودش مشکله باز برای بچه دار شدن!!!!

مممنونم عزیزم ما چند سال پیش تو کار خوردیم به مشکل رفتیم چند درجه زیر صفر دوباره تا شرایط نرمال شد ا ...

انشالله خونه دارم میشین وضعیت حوریه جوانها نمیتونند ازدواج کنند داداش خودم میشه حالا ما یه زمانی تو محل و فامیل ثروتمند بودیم مثلا یه اتفاقاتی افتاد بعد فوت پدرم گرونی و ... اینجور الان داداشم که ده سال دوازده سال پیش دوس داشته ازدواج کنه هنوز مجرده