2777
2789
عنوان

ساک خالی هسته هفته و الان لکه بینی بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 60 پست
راستی این طرح مسکن ملی چطوریه نمیدن؟

نمیدونم شرایطتش چطوره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینترنت بزن عزیزم شبتون هم بخیر

مممنونم شب شما هم بخیر امیدوارم خیلی زود شرایط عالی پیدا کنید ♥️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم بعد هفته نهم رفتین خوب بود؟ نشاسته گل یا ذرت؟

اره عزیزم دو هفته بعد رفتم همچی خوب بود

چقدر من اون دوهفته استرس داشتم و گریه کردم

الانم دخملم ۲۰ ماهشه

نشاسته گل من میخوردم

اره عزیزم دو هفته بعد رفتم همچی خوب بودچقدر من اون دوهفته استرس داشتم و گریه کردمالانم دخملم ۲۰ ماهش ...

الان دیگه لک نیست خون دیدم نمی‌دونم چیکار کنم تعطیل هم هست .انشالله خدا برات حفظش کنه شما هم دیگه تجربه تلخ نداشته باشی

الان دیگه لک نیست خون دیدم نمی‌دونم چیکار کنم تعطیل هم هست .انشالله خدا برات حفظش کنه شما هم دیگه تج ...

عزیزم چرا نمیری بیمارستان

تو زایشگاه متخصص زنان هست ویزیتت میکنه

عزیزم زایشگاه هیچ وقت تعطیل نیست کهبرو دکتر سریعتو زایشگاه بیمارستان همیشه متخصص هست

همسرم نمیبره میگه پسفردا رویان نوبت گرفتیم  اگه چیزی شده باشه شده اگه هم نه نمیشه دیگه تا پسفردا.چون هفته پیش فقط ساک خالی دیدن زیاد جدی نیست واسش

عزیزم زایشگاه هیچ وقت تعطیل نیست کهبرو دکتر سریعتو زایشگاه بیمارستان همیشه متخصص هست

ممنون از اینکه به فکر می ...دیگه مگه معجزه بشه جنینی باشه اونم سالم...وقتی سونو دادم دکتر و سونوگرافیست گفتن لکه بینی نداری فکر کنم انتظارش رو داشتم از صبح دو تا شیاف هم گذاشتم انگار بدتر شدم یکی اینجا گفته بود نشاسته خورده اونم خوردم فایده نداشت

همسرم نمیبره میگه پسفردا رویان نوبت گرفتیم اگه چیزی شده باشه شده اگه هم نه نمیشه دیگه تا پسفردا.چون ...

انشالله که چیزی نیست عزیزم شیاف استفاده کن

استراحت کن

منم برات دعا میکنم عزیزم