2777
2789

حالم بده لکه بینی دارم هفته هشتم به حساب پری رفتم ساک خالی بود گفتن دفرمه و شش هفته ایه سونو توصیه میشود که دیگه نرفتم چون ترسیدم بگن سقط کن اومدم خونه که ششم بزم دو هفته بشه الان از صبح لکه بینی دارم البته کار خونه زیاد انجام میدم کسی تجربه داره بهم بگه

دوباره باید بری سونو و اگر مشکل داشته باشه راهی نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم ببینم کسی تجربه منو داشته یا از اطرافیان دیده حداقل امیدوار باشم. خودم می‌دونم میگم مگه معجزه ...

اکرم قسمت نبود خودتو اذیت نکن منم سقط داشتم ۳ماه بعد باردارشدم تازه من با ای وی افم باردارشده بودم ترس ازینکه دیگه نتونم بارداربشم بیشتر عذابم میداد

اکرم قسمت نبود خودتو اذیت نکن منم سقط داشتم ۳ماه بعد باردارشدم تازه من با ای وی افم باردارشده بودم ت ...

آخه من سنم بالاست برج ده هم پنج هفته سقط کردم پارسال و سال قبلش هم دو بار بتا مثبت شد ولی بعد پریود شدم داشتم بی‌تفاوت میشدم مادرم خانواده دوس داشتن این چند هفته رفتم تو حسش حتی اون روز سونو تا نصفه شب گریه کردم گلوم درد شدید گرفت از بغض

اومدم ببینم کسی تجربه منو داشته یا از اطرافیان دیده حداقل امیدوار باشم. خودم می‌دونم میگم مگه معجزه ...

منم تجربه دارم میگم بهتون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مثل من بودین؟ بعدا باردار شدین؟ آخه من دوبار امساله قبلا هم دو بار آزمایش بتا مثبت شدم ولی پری شدم

من یک بارداری کامل داشتم 

دومی سقط هشت هفته به دلیل تشکیل نشدن قلب 

بارداری شیمیایی هم داشتم 

الان نه ماهه اقدامم هنوز نشده

من یک بارداری کامل داشتم دومی سقط هشت هفته به دلیل تشکیل نشدن قلب بارداری شیمیایی هم داشتم الان نه م ...

اون بارداری کامل به دنیا اومد؟خدا حفظش کنه دومی هم بده بهتون به زودی انشالله

برو پیش متخصص ناباروری تا علت سقط مشخص بشه یه مشکلی هست ک سقط میشه

بعد سقط دی ماهم رفتم رویان دکتر یه قرص و دو آمپول نوشت بعد گفت اقدام کن بعدم از روز اقدام گفت شیاف بذار. هفت روز تاخیر رفتم دقیقا پنج هفته بود خوشحال شدم گفت دو هفته بعد بیا برای قلب رفتم گفت شش هفته ست و قلب نیست هفته بعد بیا بازم رفتم گفت هنوز شش هفته و چند روزه دقیق معلوم نیست با واژینال اگه میخوای سونو داپلر کن چون اون روز رویان سونو رفته بودن رفتیم یه جای دیگه اونجا خانم بد اخلاقی بود اینقذزم با فشار میکشید رو شکمم گفت ساک دفرمه خالی نزدیک شش هفته بدون کیسه زرده و فتال پل یا همون قطب جنینی گفتم خانم غیر طبیعیه وقتی هست هفته از پری رفته الان شش هست و دیده نمیشه گفت آره بعد دیدم تو برگه هم نوشته دوباره سونو واژینال توصیه میشود.دیگه نرفتم چون اینجا خوندم بعضیا بعدا درست شده و دکترا زود میگن سقط گفتم ششم با فاصله دو هفته بزم که از دیروز لک بینی م هم اضافه شد. برام دعا کنید 

بعد سقط دی ماهم رفتم رویان دکتر یه قرص و دو آمپول نوشت بعد گفت اقدام کن بعدم از روز اقدام گفت شیاف ب ...

درمورد ساک دفرمه اطلاعاتی ندارم ولی من بتام بالامیرفت کم کم البته ولی اصلاتوقف یاکاهش نداشت خونریزی اصلانداشتم دکترم خیلی صبرکرد ببینه قلب تشکیل میشه یانه ک متاسفانه نشدو بهم گفتن داروهاتو قطع کن دیگه فایده نداره،دوستم خونریزی شدید داشت یه سونوگرافی هم بهش گفته بودجنین ازبین رفته داروهاتو قطع کن ماهردو ای وی افی بودیم ولی دکتر خودمون بهش گفت داروهارو ادامه بده و با اون همه خونریزی جنینش سالم موند الان بدنیاهم اومده شماهم برو پیش یه دکتر خوب ببین نظرش چیه انشالله ک همچیزخوبه

اون بارداری کامل به دنیا اومد؟خدا حفظش کنه دومی هم بده بهتون به زودی انشالله

بله عزیزم الان ۷ ساله هست و حدود نه ماهه اقدامم نشده فعلا