2777
2789
عنوان

کات شدن رابطه طولان

916 بازدید | 71 پست

بعد کات چقد طول کشید موآن کنین؟

چند سال تو رابطه بودیم

من بعد ۶سال کات کردیم

یجورایی مقصر کات منم دروغ گفتم اونم ی دروع کوچیک بخدا

الان خیلی فشار رومه

خیلی حالم بده

دو روزه هیچی نخوردم بخدا

از همجا هم بلاکم😭💔

میتونم با این درد کنار بیام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چقد حالت بده کاش دروغ نمیگفتی 

یکم‌گریه‌کن بیشتر بخواب امیدوارم درست شه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
میدونی بیشتر چی ادیتم میکنهاینکه تو خونه باید ادای دختر خوشحالو درارم و نذارم خونوادم بفهمن

سخته واقعا من نمیتونم ناراحتیمو پنهان کنم اصلا

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
میفهمم چقد حالت بده کاش دروغ نمیگفتی یکم‌گریه‌کن بیشتر بخواب امیدوارم درست شه

نمیشه گریه کردم نشددد

یساعت کامل رفتم باشگاه فقط مشت زدم ب کیسه نشد 

نمیشه این درده کم نمیشههه

نمیشه گریه کردم نشدددیساعت کامل رفتم باشگاه فقط مشت زدم ب کیسه نشد نمیشه این درده کم نمیشههه

بیا بغلم🥺🫂

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍