2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست

به علایم که نیست من تا موقع زایمان همه میگفتن پسر ولی خداروشکر دختر بود سونو الان دقیقا ان تی الان خیلی کم پیش میاد اشتباه بگه دستگاه همه پیشرفتن 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منم تازه باردار شدم ۵ هفته امه تاالان حالت تهوع نداشتم رنگ ادراری روشن نیست زرد پررنگه فع ...

عزیزم ایشالله به سلامتی نی نی گلتو بغل بگیری صحیح و سالم واقعا یه چیز عجیبیه منو هرکس میدید میگف خوشگلتر شدی بچت پسره ولی سونو احتمال دختر داد اصلا نمیشه حدس زد😂😂😂😂😂

چه بانمکه چرا اینجور لنگ داده هوا ننه

از اول تا اخر لنگاش هوا بود به همسرم میگم اگر دختر باشه واقعا بیچاره ایم یه دختر شل و ول داریم😂😂😂😂😂😂 انقد شل بود حتی لای پاهاش هم بهم نشون داد 😂😂😂

عزیزم ایشالله به سلامتی نی نی گلتو بغل بگیری صحیح و سالم واقعا یه چیز عجیبیه منو هرکس میدید میگف خوش ...

خنده ام گرفت از پاهاش😂من موقعی که بار دار بودم رفتم بهم میگفت چشماش انداره نعلبکی معلومه چشماش داشته.از من همیشه پشت و کمرش بود مامانم می‌گفت کمرش ببین کپی شوهرته😂بچه ام پسر بود بعد به دنیا اومد ماشالله خیلی خوشگل چشماش مژه هاش کپی من بود با لب بینی و کپی شوهرمم بود حالا یه عده میگن کپی خودت یه عده میگن کپی شوهرت یه عده میگن کپی خواهر شوهرته😅😅الان ۹سالشه گل پسرم🥰

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
از عکس عم معلومه پسره جمجمش دراز و کشیده هست

اخ ننه فدای جمجه درازش بشم انشالله اول صحیح و سالم باشه بعد پسر باشه مادر پدرم خوشحال بشن🥹 بابام همش میگ اشتباه گفته پسره چون تنبل و خوابالو نیستی😂😂 

خنده ام گرفت از پاهاش😂من موقعی که بار دار بودم رفتم بهم میگفت چشماش انداره نعلبکی معلومه چشماش داشت ...

عزیزمممممم خدا نگهش داررره برات پسر زیباتو  برای منم همه میگن هرچی هست قدش بلنده چون پاهاش خیلی درازه😂😂😂😂😂

عزیزمممممم خدا نگهش داررره برات پسر زیباتو برای منم همه میگن هرچی هست قدش بلنده چون پاهاش خیلی دراز ...

فدات عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی و انشالله هرچی دلت میخواد بشه.اخی منم عاشق پاهاش شدم الان دیدم عکسش را پاهاش خیلی گوگولی بود🥺

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
کاری نداره یه سوزن نخ بزار رو نافت تکون دستتو نده اگر سوزنه چپ راست رفت یعنی پسر اگر دور خودش دور خ ...

این کارو انجام دادم چپ و راست رفت😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم رنگ تیره ادرارت به خاطر مصرف کم آب هست و اصلا با این چیزا جنسیت بچه تعیین نمی شه حتما تحت مراقبت دوران باردی باش دکتر غریب لکی پزشک زنان خانوادگیمون هست کارش خوبه بهت پیشنهاد می کنم تحت نظر باشی