سلام خیلی دلم گرفته خاستگار هم ندارم دلم یک همدم میخواد یکی که عاشق امام حسین باشه از تنهایی خسته شدم از زوج هایی که دست تو دست هم کنارم راه میرن غبطه میخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که امام حسینی باشه میاد تو سایت عمومی بگه دلم همدم میخواد حالا فهمیدی نقضش تو چیه!!
وااا!! چند سالته شما ؟!! خب بگه ؟!! الان ربطش چیه این وسط؟!! کی کجا گفته حرف زدن جرمه؟!! خب حالا گیریم تو تاپیک باشه. مگه چی گف؟! ربطی نداره . همه چیزو قاطی نکنید
همین تاپیکارو میزارید ک اقایون پررو میشن. برو ب درگاه خداوند دعا کن نذر کن تو این محرم ولی تاپیک نزن ...
چ ربطی داشت؟! غلط میکنه کسی پرو شه ! چرا انقد مرد سالارید همه چیو از چش مرد برانداز میکنید ! اینجا یه سایت زنونس اینکه چارتا خاله زنک میان دیگه کسی نمیتونه بخاطر اونا حرفشو نزنه . مثلا یه پسر همچین تاپیکی بزنه تک به عنوان یک زن پرو میشی ؟!!