2777
2789
عنوان

دلم یک همدم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که امام حسینی باشه میاد تو سایت عمومی بگه دلم همدم میخواد حالا فهمیدی نقضش تو چیه!!

وااا!! چند سالته شما ؟!! خب بگه ؟!! الان ربطش چیه این وسط؟!! کی کجا گفته حرف زدن جرمه؟!! خب حالا گیریم تو تاپیک باشه. مگه چی گف؟! ربطی نداره . همه چیزو قاطی نکنید 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
همین تاپیکارو میزارید ک اقایون پررو میشن. برو ب درگاه خداوند دعا کن نذر کن تو این محرم ولی تاپیک نزن ...

چ ربطی داشت؟! غلط میکنه کسی پرو شه ! چرا انقد مرد سالارید همه چیو از چش مرد برانداز میکنید ! اینجا یه سایت زنونس اینکه چارتا خاله زنک میان دیگه کسی نمیتونه بخاطر اونا حرفشو نزنه . مثلا یه پسر همچین تاپیکی بزنه تک به عنوان یک زن پرو میشی ؟!! 

وااا!! چند سالته شما ؟!! خب بگه ؟!! الان ربطش چیه این وسط؟!! کی کجا گفته حرف زدن جرمه؟!! خب حالا گیر ...

😂😂😂 عزیزم با خط دیگه اومدی جواب دادی

ربطش به این کسی که متعقد به اصول احکام دینی باشه همون دینی که امام حسین قبولش داره 

نباید چنین عنوانی صحبتایی و داشته باشه 

سن منم به شما مربوط نیست استارتر تاپیک گذاشت نظر دادیم 

یعنی اینکه کسی که معتقد به امام حسین باید صبوری کن نه اینکه بیاد تو سایت عمومی بگه همدم میخواماین نش ...

وااا عزیزم  این چه حرفیه،‌مگه حرف بدیه، همدم خواستن از نیاز های ذاتی آدماست،دقت کنین همه جا تو همه قشری همه نیاز به دوست داشتن دارن

😂😂😂 عزیزم با خط دیگه اومدی جواب دادیربطش به این کسی که متعقد به اصول احکام دینی باشه همون دینی که ...

در همین حد ک نمیفهمی و متوجه نمیشی کسی که جوابتو داده همون قبلی هست و با کاربری جدید نیس خودش برا ادامه ندادن به بحث با تو کافیه .. 

در همین حد ک نمیفهمی و متوجه نمیشی کسی که جوابتو داده همون قبلی هست و با کاربری جدید نیس خودش برا اد ...

خوبه خودتو نکش شما معلوم نیست دین پرستید و متعقد

امام حسین هم قبول نداره یسریارو

همون قبل و بعد نداره 😂