2777
2789
عنوان

دلم یک همدم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 52 پست
کافیه تو هم مث بقیه ی دس مشکی بموشی با ارایشی ک تو عردسب هم‌قفله بعد پسرایی ک ادعای حسینی‌بودن دارن ...

🏴🏴🏴

بزرگی می‌گفت:

دختر ها و خانوم هایی که تو ایام عزاداری ماه محرم آرایش میکنن میان روضه یا میرن کنار خیابون تماشای دسته های عزاداری منو یادِ زن های شامی می‌اندازن که وقتی بهشون خبر رسید کاروان اسرای کربلا و سر های بریده به شام رسیده آرایش کردن و خلخال به پاهاشون بستن و هلهله کنان به تماشای اون عزا رفتن ...

هیچ‌ وقت این حرفِش رو فراموش نمیکنم..

#تلنگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین تاپیکارو میزارید ک اقایون پررو میشن. برو ب درگاه خداوند دعا کن نذر کن تو این محرم ولی تاپیک نزن ...

مگه آقایون هم اینجا هستن من فقط خواستم درد و دل کنم با دختر های 

فلسفش چیه

چیزی ک از قدیم بوده هرکی هرچی بوده حتی اونی ک دنبال اینو اون بوده حرمت نگه میداشتن کاری نمیکردن الان شده پارتی حسینی بیشتر از عروسیا ب خودشون میرسن چ دختر چ پسر

چیزی ک از قدیم بوده هرکی هرچی بوده حتی اونی ک دنبال اینو اون بوده حرمت نگه میداشتن کاری نمیکردن الان ...

ببین من این عزاداری های خیابانی رو عزاداری نمیدونم بنظر من بیشتر یه شو و نمایش خیابانی هست تا عزاداری ، البته اونایی که واقعا با نیت عزاداری میان بحثشون جدا

باید رییس هیت مدیریت کنه هیت رو الان هیت ما کلی پارچه زدن بین زن ها و مردها البته هدما هیتجون خودشون خیلی باشعورن من کمتر زنی رو به ندرت دیدم با آرایش غلیظ و جلب توجه کننده بیاد 

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)
ببین من این عزاداری های خیابانی رو عزاداری نمیدونم بنظر من بیشتر یه شو و نمایش خیابانی هست تا عزادار ...

ن همه ک واقعا مث هم نیسن تعداد ادمای ک واقعا واس عزادلری میرن بیشتره اینایی گ دنبال دیده شدنن زندگیشون خیلی پوچه ب نظر من جلب توحه با ارایشو لباسو برا کسایی ک تو این روزا چشاشون دنبال نامدس مردمه گل بخودیه این ادم ببین روز عادی جیکارا ک نمیکنه در جستجوی آنی آنی