2777
2789
عنوان

رفتم برای خودم خونه اجاره کردم

415 بازدید | 20 پست

سلام

دوستان خیلی سردر گمم نمی‌دونم دارم چیکار میکنم چکاری درسته واقعا تو بدجور منجلابی گیر کردم تو تاپیک های قبلیم اختلافات با شوهرم هست بهم خیانت می‌کنه دی ماه گذشته ترکش کردم و رفته خونه مادرم مهریه و نفقه رو گذاشتم اجرا اما شرایطم سخت بود از طرفی هم فکر کردم عوض شده برگشتم خونه اما بعدش حق طلاق رو گرفتم ازش

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

وقتی خونه مادرم بودم خیلی قول ها بهم داد اما هیچ کدوم رو عملی نکرد حق طلاق رو هم با تهدید گرفتم ازش گوشیش خراب شده بود رفت فلش زد ریکاوری کرد یه سری پیام های برگشت خودش نمیدونست گوشیش رو چک کردم پیام ها رو دیدم اسکرین گرفتم گفتم یا حق طلاق رو میدی یا به شوهر طرف که دوست صمیمی خودش هست میگم طرف هم دوست خودم بود باهم رفت و آمد داشتیم اما بعد یه مدتی بهشون شک کردم و هر دو حاشا کردن البته پیام های و تماس های مکررش رو دیده بودم ولی مدرکی نداشتم چون همیشه هیجانی برخورد میکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداتشم چهقد هرینه شد برای حق طلاق مراحلش چی بود خداخیرت بده بگو یه روزه انجام میش؟مدارک؟

هزینه ثبت که ۲۶۵ بود ولی سر دفتر از من ۵۰۰ گرفت چون مشاوره داد حق مشاوره گرفت آره زیاد زمان بر نیست فقط شوهرت باید ثنا داشته باشه

الان با دخترت رفتی

هنوز نرفتم دیروز رفتم قولنامه کردم هنوز شوهرم نمیدونه شنبه وقتی نیست می‌خوام یواشکی جهیزیه رو ببرم البته حکم استرداد جهیزیه رو قبلاً گرفته بودم

مبارکه کارخوبس کردی الهی خدا بت ارامش بده .دعاکن منم بتونم خونه بگیرم انقد گریه کردم کور شدم

خدا به قلب شما هم آرامش بده من که آرامش ندارم شب و روزمه شده گریه نمی‌دونم چقدر طول می‌کشه تا دوران رو بگذرونم

قول داده بود تا زمانی که خیانت جدیدی ندیدم از حق طلاقم استفاده نکنم اما ۱۷ یه خانومی تو اینستاگرام بهم پیام داد شوهرت چند ماه مزاحم میشه حتی امروزم زیرپام ترمز کرد نشونی لباس اون روزش رو هم داد شوهرم گفت دروغه باهم روبه روشون کردم دختره با شوهرش اومد شوهرم بازم گفت داره بهم تهمت میزنی این زنه خرابه قبلاً پشت سرش حرف زدم الان داره تلافی می‌کنه گفت دوربین مداربسته مغازه اونجا رو برات میارم ببین جلوش ترمز نکردم اما تا به امروز هیچ فیلمی برام نیاورده

فکر هزینه های زندگی رو کردی؟ واقعا متاسفم توی این شرایط سخت هستی

آره منم خیلی بهش فکر میکنم البته خیاط هستم اما تا الان برام جنبه کاری داشته پیج گیوه بافی هم دارم که خیلی فروش دارم البته تا الان همه مشتری هام از طرف شوهرم بوده پس نمیتونم زیاد رو اون حساب باز کنم خونه رو رهن کردم پس فعلا اجاره ندارم پدر شوهرم منصف هست به خاطر نوه ش هم شده یه مقدار کمک می‌کنه بعدم میتونم یه شغل نیمه وقت پیدا کنم خدا بزرگه

خدا به قلب شما هم آرامش بده من که آرامش ندارم شب و روزمه شده گریه نمی‌دونم چقدر طول می‌کشه تا دوران ...

عزیزم حق داری هرچی بگی حقه.کاش پناهی داشتیم کاش دولت به فکرمون بود تنهایم تنها.ولی شما همت کردی بقیشم خداجورمیکنه افرین به ارادت