2777
2789

از اول که فهمید ۶تاخواهر شوهرداره گفت من همه رو حریفم این جمله رو به خودم گفت.

خودشم ۵تا خواهر داره🙄

واسه تالار و اتلیه و ارایشگاه خالم بهترین جاهارو انتخاب کرد گفت نه شما دخالت نکنید رفته یجاهایی که خداشاهده مدلهای ۱۵ سال پیش هستن.لباس خودش و داییمم سفید نبود.

زن و شوهر اولش اختلاف دارن ولی اینقد داد میزنه که همه اپارتمان صداشو شنیدن. داییم کل حقوق ماهشو خرج خوراکیای خانم‌میکنه.

بعد میگه بچه میخوام خرج دکتر بده.

هنوز خودش تربیت نشده میخواد بچه تربیت کنه.

چندبار پدرم پادرمیونی کرد اشتی کردن.

حالا مادرم و خالم رفتن سر بزنن شروع کرده دعوا کردن. بعد فکر کرده رفتن به داییم گفته خودت و خانوادت و خواهرات گوه میخورین. دیگه مامانم بعد ۳ سال عصبی شده شنیده برگشته بزنش داییم نذاشته. کلی پیام تهدید با خط داییم داده به خاله هام .

هربار بحث میکنن گوشی رو برمیدره دوره زنگ میزنه کل فامیل دو طرف رو خبر دارر میکنه.

اخرین بار گفته ببرم خونه پدرم داداشش دعواش کرده به داییم گفته حق نداری پول براش جا بذاری.از بس پول بهش دادی هار شده.

پدرمادرشم فوت شدن داییم میگه گناه داره.

بعد کلی فیلم بازی میکنه که فلان جام درد میکنه چندبارم دکتر گفته چیزیش نیست فیلمه.

چکارش کنیم 

میگه باید قطع رابطه کنی با خانوادت. خواهرای مجردش سر کارش میذارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زن دایی ها اینقدر هار شدن(بلانسبت بعضیا) خودمم زن دایی هستم دو تا زن دایی خودم یعنی نمونه اش هیج جا ندیدم اینقدر بدجنس و دو ب هم زن هستن یکیش ب مادربزرگ و پدر بزرگ و دایی خاله ام توهین میکنه فحش میده دایی ام ک شوهرشه عین سیب زمینی بی حجاب با تاپ و شلوارک جلو دایی های دیگه ام میگرده (ما روستا هستیم اصلا همچین چیزی نداریم تو خانواده) اون یکی هم دخترش عقد کرد ما رو دعوت نکرد گفت شما رو آدم حساب نمیکنم بیاین لباس سبز دخترمو ببینید😂😂😂

مالنگشو داریم زن داداشم همینه الان دختر بزرگش ۱۶سالشه برده همه صورت دختره رو ژل زده شده عین سحر تبر کل بدن این دختر تتو شده بخدا خجالت میکشیم بگیم این همون دختر ۱۶سالست 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
چرا زن دایی ها اینقدر هار شدن(بلانسبت بعضیا) خودمم زن دایی هستم دو تا زن دایی خودم یعنی نمونه اش هیج ...

اینا گوزی بیش نیستن  

مالنگشو داریم زن داداشم همینه الان دختر بزرگش ۱۶سالشه برده همه صورت دختره رو ژل زده شده عین سحر تبر ...

چجوری جرات داره نمی‌ترسه از عوارضش من ۲۲ سالمه خاله ام ۴۰ هر دومون دل دل میزنیم برای تزریق ژل نکنه در آینده واسمون مشکلی پیش بیاد مادر و دختر نیاز ب روانشناس دارن

از حرفات فمیدم خییییلی تو زندگیش دخالت میکنین

بخدا اصلا چیزی نمیگیم.

خودش داستان درست میکنه.

تمام مناسبتا جشنا همه چیش براه بوده. برا جهاز چیدنش خودش نیومد گفتوبرام‌بچینید.مام چیدیم و شستیم گفتیم بعدا خواستی تغییر بده.

بعد که اومد گفت به وسایلم دست زدن.

از مادربزرگم خوشش نمیاد. اونم‌گفت باشه اصن نیاد. ولی به اینم راضی نیست.

میگه به داییم حق نداری زنگ بزنی 

مادرته که مادرته.

جالبه که همون خالم که معرفیش کرده بود واسه داییم رو دشمن خونی خودش میدونه.

به هرحال من نوه این خانواده ام میدونم‌اخلاق کدوم خالم بده کدوم خوبه.

دقیقا هپون خوبا رو میگه عوضی.

کلا با ذهنیت دعوا اومد توی این خانواده.

وقتی داداش خودش سمتش نیسست و میگه دیگه محلش ندید یعنی ما دخالت میکنیم؟

خواهرشوهرا کم بودن حالا دختراشون هم تاپیک میزنن😁😁

دخترخواهرشوهرمن اونروز یه پیامی به مافرستاد که دهنمون واموند به شوهرم گفت حسود برو زندگی داغونتو درست کن  با وجودیکه ما چندتا خونه وماشین از خودمون داریم اونا تو بدترین نقطه شهر مستاجرن 

چجوری جرات داره نمی‌ترسه از عوارضش من ۲۲ سالمه خاله ام ۴۰ هر دومون دل دل میزنیم برای تزریق ژل نکنه د ...

وای صورت دختره رو نمیشه نگاه کنی دختر کوچیکه میگفت عمه وقتی لبشو تزریق میکردندپوست پاره میشد از اونور میریخت بیرون دیگه گفت حالا این زخماش خوب شه باز میام تزریق دیگه داداشمم جلودارشون نیست

باور کن هیچکس حریفش نمیشه سه متر زبون دارن کل هیکل خاندان طرف و با خاک یکسان میکنه من ک خیلی ازشون ...

بایدم از این سلیطه هاترسید کل وجودشون هم دعا وطلسمه

خواهرشوهرا کم بودن حالا دختراشون هم تاپیک میزنن😁😁

عزیزم من خودم یه زندایی هستم.

این خانومم زندایی منه و کل زندگی مارو مختل کرده.

ما تقریبا نامزدی و عروسیمون باهم بود.

بمن حسودی میکرد.

مگه خودش از اول کل شرایط دایی من رو نمیدونست که حالا حتی به داییم میگه تو قدت کوتاهه؟

مگه قدش رو ندید؟

مگه نمیدونست قراره برن شهرستان؟ مگه نمیدونست شغل داییم چیه؟ 

حالا که قبول کرده خودش زندگی خودشو که زهر کرده هیچ. زندگی مارو هم زهر کرده.

بخدا من اگه شوهرم چیزی بخره برام جرات نمیکنم به این خانوم نشون بدم چون داییمو جر میده.

درصورتی که داییم واقعا دست و دلبازه.