2777
2789

۴۰ روز زیارت عاشورا برای شهید مدافع حرم نوید صفری بخوانید حتما جوابگو خواهند بود بدون شک...  حاجتتون  برآورده شد برای بنده حقیر نیز دعا کنید و این صفحه اعلام کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل وصیت نامه مزار ایشون تشریف بیارید بنر همین مطلب هست خیلیا هستن ک حاجت گرفتن

ینی منم حاجت میگیرم،؟توروخدا دعاکن قبول شم

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
ینی منم حاجت میگیرم،؟توروخدا دعاکن قبول شم

آقا نوید بدون جواب نمیزاره از امروز ب مدت ۴۰ روز بخون قبل هر زیارت عاشورا  هم بگو ب نیت آقا نوید میخونم حتما دستتو میگیره من خودم جواب گرفتم

داخل وصیت نامه مزار ایشون تشریف بیارید بنر همین مطلب هست خیلیا هستن ک حاجت گرفتن

ببخشید بزارید نظرمو بگم،،، یعنی این شهید ایقدر از منزلت خودش پیش خدا خبر داشته قبل از مرگ که این وصیت رو کرده!!!!! این درست نیست لطفا با نشر این مطالب الکی جایگاه شهدا رو پیش مردم کم نکنید،، همونجور که اسلام دین رو از بین بردن با کارهای االکی

آقا نوید بدون جواب نمیزاره از امروز ب مدت ۴۰ روز بخون قبل هر زیارت عاشورا هم بگو ب نیت آقا نوید میخ ...

ایشالا 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔