2777
2789
عنوان

بیاین از تجربیات طلاق بگین

93 بازدید | 3 پست

من مبخوام طلاق بگیرم و یع پسر ۲ ساله هم دارم میخوام مستقل باشمو رو پای خودم وایسم میخوام از تجربیات بعد طلاق خودتون یا بقیه بگین چه خوبیا و چه بدیایی داره لطفا بگین ممنون میشم

من جدا نشدم ولی به جدایی خیلی فکر می کنم، بنظرم باید دلایل محکمی داشته باشی تا بعدآ پشیمون نشی چون ر ...

بخاطر پسرم یکم ترس دارم ولی تموم سعیمو میکنم که چیزی کم نداشته باشه ولی از این ورم خودم خوشبخت نیستم خیانت دیدم حالم کنارش خوب نیس و همش دعوا دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر پسرم یکم ترس دارم ولی تموم سعیمو میکنم که چیزی کم نداشته باشه ولی از این ورم خودم خوشبخت نیستم ...

خب بشین منطقی دو دو تا چهار تا کن ، ببین شرایط مستقل شدن داری، خودت به تنهایی از پس مخارج سنگین برمیای، می تونی مسیولیت سنگین تک والد بودن رو بپذیری، بچه ت الان خیلی کوچیکه می تونی تنهایی بزرگش کنی، فکر کن تو یه جمع همه پدر دارن بچه تو نداره و چون درکی از طلاق نداره همه ش ازت می پرسه بابام کو