یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با تمام وجودت باهاش حرف بزن انگار یکی روبروته داری براش درددل میکنی🥲براش زیارت عاشورا بخون و بعدش دو رکعت نماز
هرچی در توانت هست نذر کن برای خودش و اهل بیتش
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دیدی یه بچه به مامانش می گه به بابا بگو فلان چیزو برام بخره؟ چون مامانه پیش بابا عزیز تره . بابا به حرف مامانه بیشتر گوش میده . توسل همینجوریه. از ائمه می خوای که واسطه بشن خدا فلان چیزو بده بهت. اول زیارت عاشورا بخون. خوشبحالت عرب هم هستی و معنی شو متوجه می شی. بعدش از امام حسین حاجتت و بخواه
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)