2777
2789

از امام حسین میخوای برات از خدا بخواد

یعنی نوعی واسطه گری بخاطر ابرویی ک دارن بخاطر معصوم بودنشون

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بگو اسلام علیک یا ابا عبدلله و تصور کن روبروت ایستاده 

و بگومتوسل میشم به تو یا امام حسین مشکلم را حل کن وساطت کن برام از خدا حاجتم را بخواه. 

دعای توسل هم میتونی بخونی ۱۴ معصوم را صدا بزنی 

کاملا قلبی باید بهش وصل بشی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا نیت کنی ۴۰ شب زیارت عاشورا بخونی یا تاسوعا و عاشورا نماز امام حسین بخونی یا صلوات 

کلا توسل یه کار معنوی هست که انجام میدی و هدیه می کنی به امام تا انشاالله به حاجت برسی

با تمام وجودت باهاش حرف بزن انگار یکی روبروته داری براش درددل میکنی🥲براش زیارت عاشورا بخون و بعدش دو رکعت نماز 

هرچی در توانت هست نذر کن برای خودش و اهل بیتش

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
از امام حسین میخوای برات از خدا بخوادیعنی نوعی واسطه گری بخاطر ابرویی ک دارن بخاطر معصوم بودنشون

یعنی مثلا همینجوری فارسی باهاش صحبت کنم؟

بگم امام حسین لطفا ب خدا بگید واسه من فلان کار و کنه؟

حلالم کنید لطفا…اگه تونستید برام دعا کنید…

دیدی یه بچه به مامانش می گه به بابا بگو فلان چیزو برام بخره؟ چون مامانه پیش بابا عزیز تره . بابا به حرف مامانه بیشتر گوش میده . توسل همینجوریه. از ائمه می خوای که واسطه بشن خدا فلان چیزو بده بهت. اول زیارت عاشورا بخون. خوشبحالت عرب هم هستی و معنی شو متوجه می شی. بعدش از امام حسین حاجتت و بخواه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
یعنی مثلا همینجوری فارسی باهاش صحبت کنم؟بگم امام حسین لطفا ب خدا بگید واسه من فلان کار و کنه؟

اره همین اسونی

مثلا بگو نذر شما ۴۰ روز غیبت نمیکنم شمام دعام کن 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
یعنی مثلا همینجوری فارسی باهاش صحبت کنم؟بگم امام حسین لطفا ب خدا بگید واسه من فلان کار و کنه؟

با هر زبونی که راحتی فقط باید امام قبول داشته باشی 

از ته دل از امام بخواه که واسطه بشه پیش خدا اونو به رقیه اش قسم بده  وبگو گره از کارت باز کنه 

من تا حدودی در جریان مشکلت هستم  سوره  نساء هم به نیت مهر ومحبت بخون 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ممنون از همگی

همه تاپیک هات رو الان خوندم خیلیی دلم برات سوخت ،تو خیانت نکردی فقط یه اشتباه کردی ،

می‌دونم اهل تسنن هستی ولی امام حسین دست خالی ردت نمیکنه 

اگه میتونی برو مشهد بخدا کسی پیش امام نرفته که دست خالی بیاد

همه تاپیک هات رو الان خوندم خیلیی دلم برات سوخت ،تو خیانت نکردی فقط یه اشتباه کردی ،می‌دونم اهل تسنن ...

آره بنده خدا خیانت نکرده ولی خودش هی میگه خیانت کردم باورش شده !اصلا نباید زیر بار بره و قبول کنه باید با شوهر و خانوادش حرف بزنه

آره بنده خدا خیانت نکرده ولی خودش هی میگه خیانت کردم باورش شده !اصلا نباید زیر بار بره و قبول کنه با ...

دوست عزیز امشب همه براش دعا کنیم واز امام حسین بخوایم ابروی رفته شو برگردونه  

مطمئنم امام دست رد به سینه اش نمیزاره 

کاش یه تایپک ختم زیارت عاشورا یا دعا توسل براش بزاریم و دوستامونو تگ کنیم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔