پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بارداری اولم ۲۷ کیلو اضافه کردم بارداری دومم سی و پنج کیلو
مجرد بودم ۴۸ بودم
الان شدم ۵۷ دوست داشتم رو وزن ۷۰ بمونم
تو جرم واضحِشانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسنابنعلی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من قبل از بارداری ۵۳ کیلو بودم توی دوران بارداری ۶۵ کیلو شدم بعد از زایمان ۵۷ کیلو موندم دیگه
خوش اندام😉
بارداری اولم ۲۷ کیلو اضافه کردم بارداری دومم سی و پنج کیلو مجرد بودم ۴۸ بودم الان شدم ۵۷ دوست داشتم ...
۵۷ خیلی خوبه خوشبحالت من خیلی نگرانم وزن بعدمم
باید هرجور شده زیر ۷۰ بمونم
۵۷ خیلی خوبه خوشبحالت من خیلی نگرانم وزن بعدمم باید هرجور شده زیر ۷۰ بمونم
شیردهی میایی پایین خیالت راحت مگر اینکه استعداد چاقی داشته باشی غذاهای چرب و قندی نخور به اندازه بخور
تو جرم واضحِشانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسنابنعلی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
قبل بارداری ۵۳ کیلو بودم زمان بارداری شدم۷۴ و الان بچم ۵۰ روزشه شدم ۵۲ کیلو
ای بابا شما ک خوب میمونید😁😁
خدا نی نی گلتو حفظ کنه