2777
2789

خونم شبیه قیر شده ،چهل سالمه ، به شدت احساس گرما دارم . چربیم تری‌گلیسیرید زیاده ، هموگلوبین ۱۶ هست . متاسفانه سیگار می کشند . در مورد سیگار زیاد توصیه نکنید ، در کنارش چه توصیه ای دارید؟

قرص آ اس آ باید بخوری بعد پیادروی و اب انار و اب زرشک بخور

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

راستی حجامت هم خوبه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم خونم غلیظ بود اصلا نیومد چیزی خانومی ک انجام میداد گفت خیلی غلیظ خونت فایده نداره باید زالو ...

وای حتما خیلی غلیظه دختر پیگیری کن خدای نکرده سکته میکنیا شما باید قرص بخوری

یک دهم که مهم نیست . من کارشناس آزمایشگاه هستم ، اگه جواب تستتو ببینم میگم

با این حساب اطلاعاتتون خوبه نباید میزاشتین به این حد برسه. 

برای چربی که یه مدت غذاهای کبابی، بخار گز یا با روغن کم استفاده کنید. جگر و کله پاچه و تخم مرغ هم کمتر مصرف کنید. 

برای غلظت خون و صفرا، حجامت کنید بعد اون هم شربت سکنجبین و خاکشیر و کاهو زیاد استفاده کنید. حتما باید چند دوره پست سر هم حجامت کنید و برنامه غذایی رعایت بشه. اگه تهران هستید برید پیش دکتر خیر اندیش. 

قرص آسپرین هم خوبه. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
  • زردچوبه: قدرت طبیعی در پیشگیری از لخته خون ...
  • زنجبیل: سالیسیلات‌ها و پیشگیری از مشکلات قلبی ...
  • دارچین: خواص ضد انعقاد و محافظتی ...
  • سیر: قدرت ضد انعقاد طبیعی ...
  • ویتامین E: ضد انعقاد ملایم ...
  • عصاره هسته انگور: خواص رقیق کنندگی خون
📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉