2777
2789

اصللاااااا آدمی نیست ک من میخوام 

من عاشق مرد های قدرتمند و پر شور و کسایی که دائم در حال دست و پا زدن برای موفقیت هستن هستم

کسایی که صبح زود بیدار میشن ورزش میکنن، اهل کوه نوردی و گردش اند 

ولی شوهرم 

ی آدم کسل همیشه خواب، حوصله سر بر، فقط سرش تو گوشی 

شاید باورتون نشه ولی واقعا دوست ندارم باهاش جایی برم 

قبلا خیلی دوست داشتم الان چند ماهی هست که نه 

تو جمع همیشه اخمو ، حرف نمیزنه با کسی ، ساکت ،

تو جمع بودنی نگاه میکنم خجالت میکشم  سر همین دو سالی هست که باهاش جایی نرفتم و ترجیح میدم نرم 

الان که اینا رو مینویسم رابطم  باهاش اوکیه ها

ولی دیر فهمیدم نه آدم زندگی من نیست 

من همیشه دارم تلاش می‌کنم،  درس میخونم ،کار میکنم ،که فقط پیشرفت کنم ولی اون نه فقط خوابه 

و وقتی فکر میکنم احساس میکنم ته ته این رابطه جدایی اگه درست نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبیش اینکه که اصلا به حرف های من اعتماد نداره 

هر کاری میگم انجام بده موفق میشی پیشرفت میکنی پشت گوش میندازه 

من باید خیر سرم بتونم بهش تکیه کنم 

همینقدر بگم که دارایی من تو چند سال چند برابر اونه 

خب منی که خودم در  آمد دارم سرمایه کافی دارم 

انتظارم اینکه شوهرم چندین برابر من داشته باشه

شوهرت  الان خرج زندگی رو نمیده؟ گرسنه گذاشتت؟ بی سر پناهی؟  اگه جوابت آره هست حق داری اگر نه هست به اون خرده نگیر شاید عاشق مال دنیا نیست بیشتر از این

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

همه آدما مثل هم نیستن

برای گوشی و کارهایی که آزارتون میده بشینید قانونو گذاری کنید

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.