2777
2789

هر چیزی رو فروشش کار کنی و زمان بزاری کار داره... منظورم این نیست یه مغازه بزنی فقط و بری سر اون مغازه بشینی که ینی زمان گذاشتی... نه واقعا باید خیلی اکتیوتر باشی .. راه های فروش رو یاد بگیری راه های بازار یابی و عمل کمی اون وقت هر محصولی داشته باشی فروش میره 

هر چیزی رو فروشش کار کنی و زمان بزاری کار داره... منظورم این نیست یه مغازه بزنی فقط و بری سر اون مغا ...

درسته

ولی با توجه به وضعیت مالی مردم

نمی دونم بدلیجات که چیز واجبی نیست هم فروش داره یا نه...

اگه ایرادی نداره میشه بپرسم به نظر شما چه مدل بدلیجاتی فروش بیشتری داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستهولی با توجه به وضعیت مالی مردمنمی دونم بدلیجات که چیز واجبی نیست هم فروش داره یا نه...اگه ایراد ...

راستش خودم زیاد اهل استفاده از بدلیجات نیستم ولی هستن کسایی که استفاده کنن... مثلا من خودم تو اینستا پیج عروسک فروشی و وسایل تقریبا فانتزی دارم یه مدت یه کم بدلیجات هم کنارش آوردم ولی زیاد نتونستم رو فروشش کار کنم اصلا فروش نرفت ولی خب میشناسم گالری هایی که داره تنی وارد می کنه و همش عمده میده میره ینی اگه فروش نداشت بالطبع اینقدر هم وارد نمی شد ولی به قول شما چوم نیاز مردم نیست یه خورده شاید دشوارتر باشه اول کار فروشش

راستش خودم زیاد اهل استفاده از بدلیجات نیستم ولی هستن کسایی که استفاده کنن... مثلا من خودم تو اینستا ...

میت نید مثلا سرویس های بدلیجات  عروس و تاج های جدید عروس و تاج برا لباس عروس بچه ها و ... کار کنید

یا می تونید بزنید تو خط بدلیجات که نوجوان ها استفاده می کنن و بینشون خیلی هم شایع هسن