2777
2789
عنوان

Ivf يا IuI

1673 بازدید | 59 پست

سلام خانمها 

من ميخواهم از اسپرم اهدايي استفاده كنم (ايران نيستم البته)شوهرم كاملا نابارور هستن😞ميدونيد به من بگيد كه من ميتونم از iui هم استفاده كنم يا بايد از ivfاستفاده كنم .من كاملا سالم هستم و ٣٥ سال دارم.

تعداد رای : 1
نظرسنجی
2
1
100%
٣
0
0%
4
0
0%
٥
0
0%
خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ای وی اف باید بکنی  ای یوای وقت تلف کردنه

ميدوني iui اينجا ٥ هزار پوند ميشه به پول ايران تقريبا ٢٤ ميليون اما ivf تقريبا بين ١٠ تا ١٥ هزار پوند ميشه تقريبا ٧٠ ميليون و واقعا پول زيادي هست ..بايد درست تصميم گرفت 

ميدوني iui اينجا ٥ هزار پوند ميشه به پول ايران تقريبا ٢٤ ميليون اما ivf تقريبا بين ١٠ تا ١٥ هزار پون ...

اخه من دوبار ای یو ای کردم خیلی الکیه خیلی کم جواب گرفتن 

ایران نمیتونی بیای 

اینجا باز ارزونتره 

من دیدم خیلیا میان ایران

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

ميتونم دليلش رو بدونم ؟

خوب آی یو آی اسپرمها رها می شن به امان خدا تو رحم ولی آی وی اف تو آزمایشگاه بعد از اطمینان از لقاح تخمک بارور رو می زارن تو رحم

خدا بزرگتر است
ای وی اف مطمین تر هست. اگر هر کدوم جواب نداد دوباره باید همون آقا بیاد اسپرم بده یا یه نفر جدید?&nbs ...

اون اقا رو نميشناسم من طبق خواسته هايي كه دارم مثلا رنگ چشم يا قد يا هر چيز ديگه شخص رو به من معرفي ميكنن،،البته اسپرم شخص رو ..اما اگه نشه باز همون اسپرم استفاده ميشه..اين أشخاص اسپرم خود رو فروختن و رفتن و اسپرم ها فريز شدن

اخه من دوبار ای یو ای کردم خیلی الکیه خیلی کم جواب گرفتن  ایران نمیتونی بیای  اینجا باز ...

ايران نميخوام ،ايران اسپرم اهدا نميكنن

ميدوني iui اينجا ٥ هزار پوند ميشه به پول ايران تقريبا ٢٤ ميليون اما ivf تقريبا بين ١٠ تا ١٥ هزار پون ...

منم کانادا هستم سه تا سقط داشتم تا حالا راه آخرم آی وی اف هست اینجا ده هزار دلار هست.

خدا بزرگتر است