من ميخواهم از اسپرم اهدايي استفاده كنم (ايران نيستم البته)شوهرم كاملا نابارور هستن😞ميدونيد به من بگيد كه من ميتونم از iui هم استفاده كنم يا بايد از ivfاستفاده كنم .من كاملا سالم هستم و ٣٥ سال دارم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اي بابا من فكر كردم فقط انگلستان هست كه در اين زمينه ها كند و بي اهميت هستن😞
دیروز با یه فامیلمون صحبت می کردم مسن هستند اونم ساکن کاناداست می گفت از سیستم درمانی کانادا خیلی شاکی هشتم کاش پول داشتم می رفتم انگلیس زندگی می کردم. ببین کانادا چه قدر کند و بی خود هست که فامیل ما که خودش چندتا فامیل لندن داره و از اوضاع لندن اطلاع داره می گه برم لندن زندگی کنم به خاطر سیستم درمانیش.
دیروز با یه فامیلمون صحبت می کردم مسن هستند اونم ساکن کاناداست می گفت از سیستم درمانی کانادا خیلی شا ...
واي نه به خدا اينجا هم خيلي افتضاح هست بخدا دو سال هست كه دارن ازمايش ميكنن كه چرا ما بچه دار نميشيم بعد از دوسال فهميدن مشكل از شوهرم هست تازه ٦ ماه ديگه وقت دادن واسه شوهرم كه علت رو پيدا كنن،،،واسه همين ما تصميم گرفتيم بريم بيمارستان خصوصي..پول زيادي ميديم اما انتظار نميكشيم
واي نه به خدا اينجا هم خيلي افتضاح هست بخدا دو سال هست كه دارن ازمايش ميكنن كه چرا ما بچه دار نميشيم ...
بدبختی اینه کانادا مرکز خصوصی نداره ما بریم پول بدیم کارمون راه بیوفته. من دکتر فامیلیم کانادایی بود بعد سقط اول گفتم آزمایش سقط بنویسه گفت بعد از سه تا سقط تازه معرفی می کنیم فرتیلیتی سنتر اونا تصمیم می گیرن شش ماه تا یک سال طول می کشه سنتر بهت وقت بده. سر سقط دوم دکتر فامیلیم رو عوض کردم خانم ایرانی هست گفتم تو رو خدا با دو تا سقط منو ارجاع بدید سنتر گفت چون سنت بالای 35 میشه چونه زد با دو تا سقط هم قبولت کنند بعد چهار ماه وقت بهم دادن رفتم یه مشت آزمایش ساده بعدا گفتن سالمید برید طبیعی اقدام. حالا الان در حال سقط سوم هستم هفته پیش زنگ زدم با گریه دلشون سوخت برای دو روز دیگه بهم وقت دادن می خوام برم جدی با دکتر فرتیلیتی صحبت کنم بگم من دیگه جسم و روانم تحمل سقط چهارم رو نداره. یه فکری بکنید تو رو خدا این دفعه قرص بهم بدید شاید کیفیت تخمک بد باشه. فعلا دو سال معطل شدم نتیجه اش شد سه تا سقط.
بدبختی اینه کانادا مرکز خصوصی نداره ما بریم پول بدیم کارمون راه بیوفته. من دکتر فامیلیم کانادایی بود ...
خيلي ناراحت و متاثر شدم عزيزم..اميدوارم اين بار بهت كمك كنن و بچه دار شي ،واقعا سخته سه بار سقط داشتن😞😞عجب ادم هايي هستن..حالا خدا رو شكر انگليس پر از مطب خصوصي هست كه دكتر زنان ايراني هم داره از جمله خانم ساغر كثيري،راستي اگه بخواي ميتوني با خانم دكتر تماس بگيري از طريق إيميل يا فيس بوكش..اون خودش توي أيرلند و اسپانيا كارهاي ivf و iuiو بقيه كارها رو انجام ميده..اما قبلش بايد باهاش مشاوره بگيري تلفني كه ٧٥ پوند ميشه
نه من اصلا از انگلیس و این خانم دکتر هیچ خبری ندارم. نمی دونم.
دكتر ساغر كثيري متخصص جنين شناسي و ناباروري..توي شبكه من و تو مياد دكتر قسمت زنان هست..در هر صورت خواستي بري توي YouTube سرج كني مياد بالا..خيلي ميتونه كمكت كنه به نظر من ..اصلا نياز هم نيس بياي انگليس ..تلفني مشاوره ميده..به من كه كمك كرد
البته اين هم ي راه هست چون گفتي دكتر توي كانادا كمكي نميكنه .كفتم شايد اين بتونه ي راه حل جديد نشونت بده..عزيزم اميدوارم كه موفق باشي و سري بعد ببينم اينجا خبر بارداري خودت رو ميدي😘😘