2777
2789
عنوان

Ivf يا IuI

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 59 پست
نه اهدايي نبوده ، اسپرم شوهرم بود

ببخشيد من تازه ديدم ،گل بانو جان ميشه بگي از زمان تصميم تا زماني كه جنين كاشت شد چقدر زمان برد ؟؟

خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه من دوبار ای یو ای کردم خیلی الکیه خیلی کم جواب گرفتن  ایران نمیتونی بیای  اینجا باز ...

عزیزم شما مشکلت چی بود آی یو آی کردی؟

امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.
فعلا تست مثبت نشون ميده انشااله كه همين مثبت بمونه ، شما هم جواب ميگيري ، ولي بيمارستان من كه قيمتش ...

مبارك عزيزم 

واست خوشحالم 

موفق باشي و اميدوارم كه تست مثبت بمونه تا ٩ ماه ..واسه من هم دعا كن 🙏🏻🙏🏻سه سال ميشه واسه بچه در اقدام هستم

٥ هفته دقيق تا انتقال جنين ، ٢ هفته هم براي جواب بارداري

يعني از زماني كه دكتر گفت ivf كنيد فقط ٥ هفته زنان برد؟؟چقدر خوب و سري ،من فكر كردم بايد ٣ ماه منتظر باشم تا دارو مصرف كنم و ....

کاش میومری ایران انجام میدادی ؟اینجا بیمارستان لاله فکر میکنم اسپرم اهدایی باشه .اونجا کسی هست مراقبت باشه؟اگه مامانت ایرانه بیا ایران انجام بده که حواسشون بهت باشه

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
عزیزم شما مشکلت چی بود آی یو آی کردی؟

من ای یو ای کردم مشکل چندانی نداشتم که نگرفت تنبلی تخمدان داشتم همسرمم یکم ضعیف بود 

بعدش روز به روز مشکلات زیاد شد فیبروم کم کاری تیرویید 

همسرمم خیلی ضعیف شده بود 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

مبارك عزيزم  واست خوشحالم  موفق باشي و اميدوارم كه تست مثبت بمونه تا ٩ ماه ..واسه من هم ...

موفق باشي عزيزم ، حتما نتيجه ميگيري 👌🏻👌🏻 فقط يادت باشه قبل از انتقال جنين ازشون بخواه كه اون ماده چسبنده اي كه خودشون ميدونن چيه دور اون تخمك تو بزنن كه بعد انتقال سريع بچسبه و لانه گزيني كنه

مال من رو زدن 

به خاطر همه داده هات ممنونم 🙏🏻
يعني از زماني كه دكتر گفت ivf كنيد فقط ٥ هفته زنان برد؟؟چقدر خوب و سري ،من فكر كردم بايد ٣ ماه منتظر ...

نه تازه اگر فوليكولهات زود رشد كنه زود تر هم ازت تخمك ميگيرن

من ای یو ای کردم مشکل چندانی نداشتم که نگرفت تنبلی تخمدان داشتم همسرمم یکم ضعیف بود  بعدش روز ...

انشاالله به سلامتی زایمان کنی گلم

امکان ندارد کسی برای دیگران چراغی روشن کند، و خودش در تاریکی بماند.
کاش میومری ایران انجام میدادی ؟اینجا بیمارستان لاله فکر میکنم اسپرم اهدایی باشه .اونجا کسی هست مراقب ...

عزيز دلم مرسي از نگراني ات ،اما بله خانواده من اينجا هستن مادر برادر خواهر 

اما كسي اطلاع نداره واسه اين كار جز خواهرم

موفق باشي عزيزم ، حتما نتيجه ميگيري 👌🏻👌🏻 فقط يادت باشه قبل از انتقال جنين ازشون بخواه كه اون ماد ...

مرسي عزيزم 

باشه مرسي كه گفتي حتما ميگم 

ممنون 😘😘

مرسي عزيزم  باشه مرسي كه گفتي حتما ميگم  ممنون 😘😘

اره بگو حتما چون من دفعه دوم كه اينجا اي وي اف شدن تازه گفتن يه همچين چيزي هم داريم ميخواي يا نه ؟ خواستم بگم احمقا نميشد دفعه اول ميگفتيد 😂😂😂

موفق باشي 🙏🏻

من ای یو ای کردم مشکل چندانی نداشتم که نگرفت تنبلی تخمدان داشتم همسرمم یکم ضعیف بود  بعدش روز ...

خوب خدا رو شكر كه حالا بارداري 

اميدوارم به دل خوش زايمان كني😘😘