شوهرت چیکارست😂😂😂 ک پول بیزبون رو اینجوری خرج میکنی
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این گروه که میگم باید به ادمین ها ویس کوتاه بدید اسم و فامیل و وضعیت تاهل و اینکه چند ساله متاهل شدی ...
لینکلطفاا
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
با گوش دادن به ویس هایی که صاحبش راضی نیست نمیتونی زندگیت رو درست کنی لطفاً تو آتیشی که استاتر درست کرده خودتون رو نسوزنید
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
عزیزم این لینک رو تو گوگل سرچ کن گروه مهرورزان ایتا میاد بزن روش وارد گروه شدی بگرد لینک های ادمین ها اونجاست یکی شو بزن روش بهش ویس بده بگو که متاهلی و میخوای وارد گروه دلبری کنن شما رو خودشون لینک گروه اصلی رو بهت میدن Mehrvarzan_group
باید بری تو کانال ازشون بخوای عصوت کنن لینک ادمین ها رو تو گرو گذاشتن بزن یکی شو انتخاب کن بهش ویس ...
مرسی گلی