2777
2789
عنوان

دوره همسرداری و اناق خواب دلبرانه شیدا صدیق

| مشاهده متن کامل بحث + 28989 بازدید | 208 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما سه ونیم دادید استادتون اجازه دادن صوتهاشون رایگان بذارید چون بعضیامیگن راضی نیستیم و فقط ...

وقتی من این همه پول دادم یعنی خریدم 

مثل لباسی ک میخری از مغازه 

دیگه مال منه شایذ دلم بخاد رایگان بدم شاید نصف قیمت یا حتی مبلغ تاچیز

فرشتگان بر او تف می کنند 😅

و با قیف ؛ قیر در دهانش می‌ریزند.😅😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
وقتی من این همه پول دادم یعنی خریدم مثل لباسی ک میخری از مغازه دیگه مال منه شایذ دلم بخاد رایگان بدم ...

نه عزیزم 

وقتی شما دوره ای تهیه می کنید 

از نظر شرعی و قانونی 

فقط .. به شما تعلق داره و شما اجازه انتشار  و فروش اون رو ندارید ! درست مثل لباس ومسواک شخصی... 

و ون بنده خدایی که به شما فروخته راضی به فروش نیست و حق الناس گردنتون می افته عزیزم .

یه کانال هم زده تکالیف دلبرانههمه عکس با لباس خواب و...میرارن که مننظرشوهرمم و..🤦🏿‍♀️

نه جدی !! واقعا !؟

یعنی عکس با لباس خواب میزارن ؟ خب اینکه ناجوره حتی اگه صورتو هم بپوشونه 

خوراکه مردای کثیفه که 

من کانالشو زدم اورد ولی پولی نیست که

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏