2777
2789

سلام عزیزان اخرش اگه تونستین توروخداگزارش بزنیدک کلا همه چی بپره من کلا بعد چن سال هنوز زیاد سردرنمیارم ازنی نی سایت از ۹۶ خواننده خاموش بودم تاوقتی ک بچه دومم ب دنیااومد عضو شدم ولی اگه تونستین گزارش بزنید من چمدونم روبستم ک برم حتی بخدا رفتم ترمینال ک برم گردوند وکلی حرف بارش کردم ایندفه سکوت نکردم وقسم خوردم طلاق میگیرم ازت و ب بابام همه زجرا وتهمتارومیگم نزاشت بریم باگریه دخترم اومدم خونه امروز رف کلی لباس ووسیله برامن وبچه ها خرید و میدونم فهمید اما خداهم بیادددیگ نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم ج ازمایشم نیومد منتظرم بیاد بهش نشون بدم وبرم ازاین شهر بخدااگه بچه هامو بده طلاق میگیرم ولی حس کردم ته دلش پشیمونه ازکاراش اماهیچوقت ادمی نبود ک معذرتخواهی کنه واین حرصم میده تواین شب عزیزازتون کمک میخام التماس میکنم اول برابچم ک ی بیماری داره دعا کنید ببرم شیراز بگه حالش خوب شد و من هربلایی سرم بیاد مهم نیس دوم اینکه الهی بحق ابروی فاطمه زهرا ابروی هیچ بنده ای ب ناحق ریخته نشه دوستون دارم 

همون دیگه وقتی سکوت کنی طرف فکر میکنه حتما درست گفته ک صدات درنمیاد.امیدوارم فرزندتم زودتر خوب بشه و ارامش به زندگیتون بیاد عزیزم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه وقتی سکوت کنی طرف فکر میکنه حتما درست گفته ک صدات درنمیاد.امیدوارم فرزندتم زودتر خوب بشه و ...

فداتشم اره واقعا خداسرتون نیاره ولی اینجورموقع ها سلیطه بازی دربیارین والا بخدامن اگه سکوت میکردم میگف درست فکرکردم ولی کارد ب استخونم رسید خیلی دیونه بازی دراوردم حتی چمدونم بستم رفتم ترمینال

لیشالا بحق این شب ابروی کسی چ حق و یاناحق ریخته نشه

به ناحقو موافقم

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ادن تو زندگی تو وردنه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن خیلی دوران بدی شده...

میشه اگه دوس داشتی کامل بگی🥺

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم مثل تو هستم 

چن شب پیش شوهر وحشی ام اومد خونه چون شیرموز شیرینیش کم بود زد پارچو شکست و دعوا بالا گرفت 

بعد بهم گفت حق نداری سر کار بری منم گفتم نمیخوام میرم بعد بهش گفتم من نمیخوامت.بهم گف تو توی سر کارت داستان داری 

بعدش ک اروم شده اومده سمتم ولی اصلا من دیگه ته دلم دوستش ندارم و نمیتونم ببخشمش 

خیلی پولدارم😅
به ناحقو موافقم

نه خودتم باشی ی کار اشتباه کرده باشی نباید ابروت بره بنظرم خودانسان میدونه کجا پاشو اشتباه گذاشته دیگه چرا ابروش باید بره؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نه خودتم باشی ی کار اشتباه کرده باشی نباید ابروت بره بنظرم خودانسان میدونه کجا پاشو اشتباه گذاشته دی ...

یبار آره و به شرطی به کسی آسیب نزنی و باعث ویران شدن زندگی دیگران نشی 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ادن تو زندگی تو وردنه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن خیلی دوران بدی شده...