2777
2789
عنوان

بايد دورهم بخنديم

393 بازدید | 45 پست

خانوما هر موضوع جالب و خنده داري كه براي خودتون يا اطرافيانتون پيش اومده بگيد اگر عكس و مطلب و جوك قشنگم دارين بگين دورهم بخنديم 

دختره کامنت گذاشته : من دزد شوهرم. خانمها حواستون باشه وگرنه شوهراتونو میدزدم.

حالا جواب خانمهای همیشه در صحنه....

1_ نه بابا ترسیدیم خب بیا شوهر من پیشکش

2. خدا خیرت بده تا حالا کجا بودی

3. چه خوب تو آسمونها دنبالت میگشتم رو زمین پیدات کردم.

4. ببین من شماره 2 هستم. شوهرم ساعت 6 خونس. دیر نکنیا

5. یه پولی هم دستی بهت میدم فقط بجنب

6. کجایی ؟ با آژانس برات بفرستمش

7. شوهر منو بذار تو اولویت

8. ببر ولی دیگه پس نمیگیرما

9. من شماره 2ام کجایی پس. با آژانس بیا پولشو حساب میکنم خودم

10. وا!!!!خانم شوهر من که الان رسید خونه. چرا الکی روحیه میدی خدا ازت نگذره خوشحالی منو نمیتونی ببینی

26. من شماره 2 هستم. شوهرم داره شام میخوره ها . هنوز نرسیدی؟!😂

والا اینجوریام نیستا 😅

تو خیابون که دخترا یه جوری دست شوهرشونو میگیرن و میچسبن بهش انگار قراره فرار کنه 😅

تازه چشم و ابرو هم میان که یعنی دلت بسوووووزه 😊

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجوریام نیستا 😅 تو خیابون که دخترا یه جوری دست شوهرشونو میگیرن و میچسبن بهش انگار قراره فرا ...

اره خب واي اين تاپيك صرفا جهت خندس حالا هر چيز خنده داري منم اين متن و گذاشتم 

ﭘﺪﺭ : ﻣﻨﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ مامانتو؟

ﭘﺴﺮ: ﻫﺮ۲ﺗﺎﺗﻮﻥ

ﭘﺪﺭ : ﺍﮔﻪ ﻣن ﺑﺮوﻡ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ مامانت ﺑﺮﻩ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﻮﮐجا ميري؟

ﭘﺴﺮ : ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ

ﭘﺪﺭ : ﺧﻭب ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ مامانته ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ !

ﭘﺴﺮ : ﻧﻪ ﻣن ﻓﺮﺍﻧﺴﻩ رو ﺩﻭست ﺩﺍﺭﻡ .

ﭘﺪﺭ : ﺍﮔﻪ ﻣن ﺑﺮﻡ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ مامانت ﺑﺮﻩ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺗﻮ ﮐجا ميري؟

ﭘﺴﺮ : ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ

ﭘﺪﺭ : چرا؟

ﭘﺴﺮ : ﭼﻮﻥ ﻗﺒﻸ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺭفتم

ﭘﺪﺭ : گلابیﺣﺎﻻ ﻣن ﻭ مامانت ﺑﺍ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﻢ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﻮ كجا ميري؟

ﭘﺴﺮ : می مانم همين جا.

ﭘﺪﺭ : ﺣﺎﻻ ﭼرا؟

ﭘﺴﺮ : ﭼﻮﻥ خستم تازه از مسافرت برگشتم 😄😂

من چیز خنده داری ندارم....

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
دلم گرفته. میخوام زار زار گریه کنم

منم همین.............

ببخشید استارتر عزیز. حالم از همه چیز بهم میخوره. با اینکه زندگی خوبی دارم و الانم مشکلی سکر خدا ندارم ولی گذشته زندگیم آزارم میده

این چنین نخواهد ماند. روزهای روشن می ایند. من خوشبختی را با آغوش میکشم