2777
2789

فنون ۱۹/۵ ریاضی ۱۹/۷۵ عربی ۱۹/۷۵ جامحه 19/75

ادبیات ۱۹/۷۵ حغرافیا ۱۹/۵ سلامت 19/25 ربان ۱۸/۲۵ دینی ۱۹/۷۵ تاریخ و فلسـفه ۲۰.

ترازش چند میشه بچه ها؟؟معدلمو کدوم سایت حساب کنم معتبر

کنکورم ام ۱۲۵۰۰ 

بستگی به مصحح داره مثلا برای ابحیم فارسی 1 نمره کمتر از اون چیزی که فکر میکرد گذاشته بودن برای من همون بود . 

البته رشتمون ریاضیه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فنون ۱۹/۵ ریاضی ۱۹/۷۵ عربی ۱۹/۷۵ جامحه 19/75ادبیات ۱۹/۷۵ حغرافیا ۱۹/۵ سلامت 19/25 ربان ۱۸/۲۵ ...

عشقم تو دیکه خودتو بالا بالا ببین نیاز به حساب کردن نداره.😁

دورقمی میشی.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

فنون ۱۹/۵ ریاضی ۱۹/۷۵ عربی ۱۹/۷۵ جامحه 19/75ادبیات ۱۹/۷۵ حغرافیا ۱۹/۵ سلامت 19/25 ربان ۱۸/۲۵ ...

Msbook این تخمینش خوبه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

زدم تراز گف ۱۲۶۴۰والا رتبه یک گارسال تراز سوابقش ۱۱۵۰۰ اینا بوده‌‌،الکسه فکنم

نه درسته چون امسال سطح سوالات بالاتر بوده .

وااای‌ عالی دادی ۱۰۰ قبولی 

هدفت فرهنگیانه؟!

در جهان دیگر،شاید..🌱