سلام دوستان من میخواستم اقدام کنم برا بارداری رفتم سونو گفت تخمدانت یکم کم کار هست رفتم دکتر بهم کلومیفن داد و گفت روزی 2 تا بخور روز دوازده پریودی برو سونو امروز رفتم سونوگرافی جواب بردم دکتر گفت خوب شده و برام دوتا سوزن HMGنوشت گفت دیروز در میون بزنم و بعدم یه سوزن HCGبزنم و بعد اقدام کنم. کسی هست بهم بگه این سوزن ها رو ک زده آیا باردار شده یا ن و چه علائمی داره من کم کاری تیروئید دارم و تیروئیدم روی 30 هست و دارم قرص میخورم ک بیارمش پایین میشه راهنماییم کنید کسی بوده اینجور بارداری براش اتفاق افتاده باشه یا کم کاری تیروئید داشته باشه و این سوزن رو بزنه
کسی رو داشتین ک استفاده کرده باشه و با استفاده اش باردار شده باشه عوارضی نداره مشکلی نداره تیروئیدم بالا هست بعد این سوزن رو تزریق کنم میترسم بزنم شما خودت استفاده کردی راهنمایی بهم میدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر بهم گفت این آمپول هارو بزن اقدام کن اگر پریود شدی ک هیچ نشدی بارداری... شماهم همون زمان ک آمپول ...
بله من همون ماه اقدام کردم ولی نشد میدونی که صد در صد نیست ولی ماه بعدش که هنوز اثرات داروها مونده بود باردار شدم شاید ماه دارو خوردن استرس نزاشت باردار. شم ماه بعدش اصلا فکرش رو نمیکردم رژیم گرفته بودم ورزش میکردم و خونه رو عوض کردیم کلا درگیر عوض کردن خونه بودیم فقط یکبار تو کل ماه رابطه داشتیم ولی خداروشکر شد امیدت به خدا باشه
تیروئیدم کم کار هست و بخاطر خوردن قهوه زیاد رفته روی 30 ک الان دارم قرص میخورم میخوام بدونم مشکلی نداره این سوزن رو میزنم چون تیروئیدم کم کار هست میترسم