2777
2789

خواهرشوهرم اینا اومدن خونه باباش رفتم پایین بخاطر اونا اصلا نه حرفی باهام میزنه نه هیچی که چی آدم واقعا دلش میشکنه اصلا کنار آدم نمیشینه زود بلند میشه میره اون طرف میشینه چند بار اینکارو کرده که بشینم کنارش یا برم سمتش بره یجا دیگه بشینه

نه صحبتی نه چیزی همیشه من باهاش حرف زدم اون شاید پیش شوهرم یکم تحویلم بگیره ولی بقیه مواقع نه بعدم بلند شد رفت تو حیاط نشست منم اومدم خونه ام

خیلی ناراحت شدم بابت رفتارش 

شوهرمو میبینه یجوری سلاااااااام میکنه با کلی زبون ریختن و حالشو میپرسه بعد من بخاطرش میرم اصلا...

شماهم توجه نکن بیکاریا خواهر شماهم جلو شوهرت سلام گرم کن نیست محل نده عین خودش باش

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شماهم توجه نکن بیکاریا خواهر شماهم جلو شوهرت سلام گرم کن نیست محل نده عین خودش باش

متاسفم برا خودم که بلند شدم رفتم بخاطرشون که چی حرصم میگیره وقتی میبینم جلو شوهرم فیلم بازی میکنن و نمیتونم ثابت کنم یا حداقل شوهرم بفهمه که خواهرش ذره ای تحویلم نگرفت

وا خب نرو محلش نده عزیزم مثل خودش رفتار کن

خیلی بلده رفتارش چجوری باشه چیکار کنه بعد من مثه احمقا همش تحویلشون میگیرم اونا یجوری فقط با شوهرم خوبن شوهرم هم هر جا بخواد بره هر کاری کنه اونارم دعوت میکنه بخاطر همین زرنگیشون بعد من حرص میخورم

نرو بیکاریا،وقتی میاد با شوهرت یه سر برو بیا،فهم و شعور نداره.

بعد چجوری به مرور به شوهرم هم بفهمونم این رفتاراشو که شوهرم هم زیاد تحویلشون نگیره واقعا ناراحتم این انقدر اونا براش مهمن بعد اونا اینجوری با من رفتار میکنن خواستم بشینم بلند شد رفت اون طرف

بعد چجوری به مرور به شوهرم هم بفهمونم این رفتاراشو که شوهرم هم زیاد تحویلشون نگیره واقعا ناراحتم این ...

با ملایمت و مهربونی بگو،بگو عزیزم من کاری کردم احساس میکنم خواهرت ازم ناراحته وقتی میاد میرم پایین ببینمش پامیشه میره،نمیدونم آخه من کاری نکردم همیشه احترام گذاشتم‌.

سلام عزیزم وقت بخیر

فکر کن تاپیک زدم و اتفاقی اومدی تاپیکم شرکت کردی لطفا یه راهنمایی بکن زیاد وقتتو نمیگیرم و بعد اینکه خوندی میخوام پاک کنم اگه زود خوندی لایک کن ممنونم

خواهرشوهر من خیلی آدم پولکیه بعد افاده ای هم هست مغروره قبلا که مجرد بود از رو سیاست باهام خوب بود حرف میزد الان کلا آدم حسابم نمیکنه بخاطرش میرم میشینیم کنارش تحویل نمیگیره حرف نمیزنه میره یه جای دیگه میشینه

بعد از اون طرف خیلی به شوهرم زبون میریزه هم خودش هم بچش الکی مظلوم نمایی میکنن چون شوهرم بهشون میرسه هواشونو داره و این بار ها دیدم پشت سر شوهرم حرف میزنه ولی پیشش خوبه و قربون صدقه میره

بهترین رفتار از هر جهت چیه لطفا به من بگو

@دختر_گرانبها  

سلام عزیزم وقت بخیرفکر کن تاپیک زدم و اتفاقی اومدی تاپیکم شرکت کردی لطفا یه راهنمایی بکن زیاد وقتتو ...

سلام عزیزم

تمرکزت را از خواهرشوهرت بردار ...جوری که کلا نیست ...تمرکزت را بذار روی خودت و همسرت...

مشکلت حل میشه ...

نه خواهر شوهرت یه معشوعه میشه برای همسرت نه همسرت باهاش بهت خیانت میکنه...تنها کاری که ممکن هست بکنه این هست که بدبینی ایجاد کنه بین تون .‌..اونم شما با سیاست میتونی مدیریت کنی...سیاست این هستش که پشت خواهرش حرفی نزنی ...سلام و علیکت به جا باشه ولی لزومی نداره باهاش گپ بزنی ...بذار بره اون ور بشینه ...تو هم سرت را گرم خودت و پذیرایی و همسرت کن ...اصلا انگار طرف بود و نبودش اهمیت نداره ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزمتمرکزت را از خواهرشوهرت بردار ...جوری که کلا نیست ...تمرکزت را بذار روی خودت و همسرت...مشک ...

سلام عزیزم ممنونم از پاسخت فقط یدونه هم جواب اینو بدی ممنونت میشم 

شوهرم که از لحاظ مالی و محبت هواشونو داره اینو چیکار کنم که اونم از عمد هر وقت شوهرمو میبینه قربون صدقش میره و الکی هی فداتشم و اینا میگه ولی پشت سرش کلی حرف میزنه و شنیدم که میگم این حرف زدنشو

چه رفتاری راجب این موضوع خوبه چرا باید سواستفاده کنه که بهشون پول بده یا هر چی بهترین عکس العمل برا این موضوع چیه؟