2777
2789

هرچی ازخدامیخوام نمیده دلم شکسته

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دنیا ممنون ھنوز ھم ادم ھای خوب مھربون پیدا میشن دلم گرفتہ

کاش دعاهامون درحق دیگران بگیره آدم انرژی مثبت میگیره

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

عزیزم به حق این شبا انشالله هم شما هم من و هم عزیزان دیگه که حاجت دارن به خواستشون الساعه برسن امین

من فکر میکنم ما باید قبل هر خواسته از بعضی کارها و رفتارمون از خدا به قولی معذرت خواهی کنیم که همون توبه میشه من به شما جسارت نمیکنم کلی عرض میکنم که شاید گناهان ما باعث این امره حالا این نظر منه 

یه چند وقت فقط توبه کنید و بعد خواستتون رو از

خدا بخواید 

عزیزم به حق این شبا انشالله هم شما هم من و هم عزیزان دیگه که حاجت دارن به خواستشون الساعه برسن امینم ...

واقعا؟ باشه امتحان میکنم مرسی 

ایشالله خیردنیاواخرت ببینی

عزیزم به حق این شبا انشالله هم شما هم من و هم عزیزان دیگه که حاجت دارن به خواستشون الساعه برسن امینم ...

پا بہ توبہ باشہ روزی ھزار بار حاضرم توبہ کنم بگم اشتبای کردم ولی قبول کنہ خیلی سال دیگہ ادمی چقدر توان صبر دارہ