2777
2789
عنوان

دخترا جواب بدن خواستگار همه چی تمام ولی کچل رو می خواین

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 85 پست

من بودم اصن راهت نمیدادم بیای خاستگاری 😶😶😶😶 مو خیلی مهمه برام 😶😶😶

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم عقد کردیم موهاش جلوش ریخته بود بعد عقدرفت کاشت خیلی خوشتیپ شد

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

به بعضیا کچلی میاد،من یکیو‌میشناختم‌ چون موهاش مث تو بود میتراشید خیلیم جذاب بود 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من و شوهرم خودمون باهم آشنا شدیم عاشقش شدم و ازدواج کردیم ، کچل هم هست 😂😂البته قیافه ش خوبه ، اوضا ...

هی خواهر منم شوهرم کچل بود با تمام وقاحت خانوادش میگن تو کچلش کردی خوبه حالا عکساش هست که کلش عین نامه اعمال منه ها 

جسارتا اسمتون وحید نیست؟؟

منم آبجی کوچیکه

بمیرم واسه غصه ات 

داداشم مثل شما همه چی تموم با کار دولتی ولی کچل ... اونقدر دوا و درمون کرد ولی بازم نشد همه شون ریختن... کاشت هم جواب نداد چون ریشه موهاش ضعیفه نگه نداشت ..‌ کلی هزینه کرد...‌ بسیار هم زیباست 

صبح تا شب غمی تو چهره اش هست... خواستگاری نمیاد... اعتماد به نفس صفر ... 

بمیرم واسه دلش با سن کمش همه بهش متلک میگن ... بزرگتر از برادر بزرگم نشون میده 😭😭😭😭

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اینایی چه میگید برو بکار ، کاشت کلی شرایط داره ، بانک مو ، قطع ریزش! حداقل بکی دو سال باید ریزش موها ...

بانک مو خوب نبود از ریش وسینه برمیدارن اگ اونم   جواب نداد پروتز میکنن از کاشت قشنگتر

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

اندام و چهره و ظاهر لاغری و قد همه اوکیم تنها عیبم همینه هنوز کامل تاس نشدم نمیشه کاشت الان

یچیز دیگم اسمشو یادم رفت

دکتر ازت خون میگیره سلولا بنیادیش جدا میکنه تزریق میکنه نقطه نقطه به سرت خیلی درد داره ولی نتیجه شنیدم عالیه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
جسارتا اسمتون وحید نیست؟؟منم آبجی کوچیکهبمیرم واسه غصه ات داداشم مثل شما همه چی تموم با کار دولتی ول ...

خوب شرایطش خوبه چرا نمیره خواستگاری مطمئنا به خاطر مو کسی رو رد نمیکنن

ببخشید عاشق دخترتمممم

😂😂😂😂😂 تازه نمیتونست منظورشو برسونه ، خیلی کوچیک بود ، میگفت بابا چرا کله نداری ؟ شوهرم میگفت کله دارم ، مو ندارم 😂😂😂😂

شوهرمم عاشق دخترمونه ، به خاطر اون رفت کاشت

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن