2777
2789
عنوان

دخترا جواب بدن خواستگار همه چی تمام ولی کچل رو می خواین

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 85 پست

تو ک همه چی تمامی ی پولم بزار برو مو بکار .برا زیبایی خودت و اعتماد بنفس خودت وگرنه دخترا مهم نیستن بخاطر دل خودت نظر دخترا اهمیت نداره 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم خودمون باهم آشنا شدیم عاشقش شدم و ازدواج کردیم ، کچل هم هست 😂😂

البته قیافه ش خوبه ، اوضاع مالی هم معمولیه

بعد زا هشت سال که از ازدواجمون گذشت ، رفت کاشت

اونم بخاطر دخترمون که دو سالش بود هی میگفت بابا تو چرا مو نداری ؟ 😂😂😂

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

بله بسیار هستن 

ملاکای زیبایی به تعداد آدمای رو زمین فرق میکنه 

به اصطلاح علف باید به دهن بزی شیرین بیاد یکی خوشش بیاد دیگه خوشش اومده

و اینکه اگه خودتون ناراضی هستین انقد مراکز کاشت مو و زیبایی زیاد شده مرکزش هم فکر کنم شیرازه برید بکارید

اگر دوسش داشته باشم هیچ عیبی نداره میره میکاره میخواد چی بشه 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

من اگه بودم و آدم خوبی بود آره قبول میکردم

اگه خودت راضی نیستی برو مزو تراپی

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

اصلا نمیشه قطعی نظر داد 

مورد داشتیم آه در بساط نداشته قیافشم با تک ماده قبول بوده دختر دادن که هیچ براش خونه و امکاناتم دادن 

ولی مورد داشتیم طرف پزشک بوده دختره گفته نه چون فکر میکرده دکترا مشکل اخلاقی دارن 

خلاصه که اصلا نمیشه نظر داد

من و شوهرم خودمون باهم آشنا شدیم عاشقش شدم و ازدواج کردیم ، کچل هم هست 😂😂البته قیافه ش خوبه ، اوضا ...

اوخییییییی 😂😂😂 نگفت مامانت کاری کرده همش بریزهههه😂😂😂

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....