2777
2789
عنوان

دخترا جواب بدن خواستگار همه چی تمام ولی کچل رو می خواین

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 85 پست

بستگی ب طرفت داره

من خودم یکیو دوسدارم باباش موهاش ریخته فک کنم ارثی باشه و شاید قراره در اینده اونم موهاش بریزه ولی دوسش دارم بازم میخامش😂

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ازم ۹ سال کوچیکتری با اجازه داداش عزیز اگ خودت همینجوری راحتی ب نظرم اصلا فکرشو هم نکن حتی ب کاشت هم فکر نکن و دنبال کاشت نرو دختری ک اگ از همه چیزات راضی بود و حتی قبولت کرد ولی تو حرفاش حتی غیر مستقیم گفت ک بعدا مو بکار کنسل کن مشکل ما ادما اینه ک خودمونو مجسمه میبینیم و اگ بخاطر ازدواج بخوای خودتو تغییر بدی بهتره اولا ازدواجو بیخیال شی کلا ولی اگ دختری خواستت و اصلا حرفی از مو و کاشتن و اینا نزد اون زنه زندگیه ولی اگ دد روز خواستگاری چ مستقیم چ غیرمستقیم حرفشو حتی  زد کنسل کن چون بالاخره ی سری چیزایی تو مراحلی از زندگی پیش میاد و تغییرات ظاهری ایجاد میکنه اگ بخواد از مو شروع کنه اونم از همون اول مطمئن باش بعدا انتظارات تغییرات ظاهری هی بالا و بالاتر میشه ولی اگ حرفی نزد و خودتو برای خودت خواست چ ظاهری چ باطنی حتی از روز خواستگاریم ک از مو شروع کنیم چ مستقیم چ غیر مستفیم بگه و دنبال تغییر باشی و بری دنبال کاشت و اینا کلا هم خودتو نابود خواهی کرد هم زندگیت زندگی نمیشه و از زندگیت و هدفات عقب میمونی هم هرروز خدا باید بحث و جدل و هی دنبال تغییرات ظاهری  و در نهایت خسته و سرد و اخرش جدایی

امیدوارم کامل حرفامو درک کنی و امیدوارم بهترینت نصیبت شه و خوشبخت شی🙏

بعضی کچلا باکلاسن مثل نیما رئیسی فوق العاده جذاب

ولی اگه یه ورت مو داره یه ورت نداره نه اگه براش چهره اهمیت داشته باشه ردی

خیلی دخترا هستن میگی پسر قدکوتاه میگن اه اه پیف پیف کچل اه اه  ولی آخر با آدمی که همه اون چیزایی که دلشون میخواست داشته باشه رو نداره ازدواج میکنن بعد میری میگی تو که مثلا کچل دوس نداشتی میگه به دلم نشست خیلی خوبه

نگا نکن الان میگن وای کچل ردی حتما نه اینا همه حرفه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

مشاور هم رفت ولی درست نشد از ۱۸ سالگیش کچل شد هیچی جواب نداد و دلیلش نامعلوم...‌ خیلی اعتماد به نفسش ...

وای چقدر ناراحت شدم برای برادرتون واقعا مشکل خاصی نیست چرا انقدر روحیه اش تحت تاثیر قرار گرفته !

همسرم وقتی اومد خواستگاری جلوی سرش خالی شده بود 25 سالش بود ولی بخاطر هیکل و چهره اش خیلیی بیشتر نشون میداد بقول شما از برادر بزرگترش هم بزرگتر دیده میشد اوضاع مالی جالبی هم نداشت ولی من شیفته ی اخلاق و ادب و پاکیش شدم با 14 تا سکه به اصرار خودم ازدواج کردیم ما از لحاظ ظاهری تناسب آنچنانی باهم نداریم ولی من دوست دارم همیشه کنار هم دیده بشیم پانزده ساله ازدواج کردیم و من هر روز بیشتر از قبل دوستش دارم. امیدوارم یکی سر راه برادرت بیاد که انقدر عاشقش باشه اعتماد بنفس از دست رفتشو بهش برگردونه 

خدایم برایم کافیست💗

ریش ۵۰٪ممکنه بگیره ،موس سینه و زیربغل زبر ۲۵٪دکتر گفت موی سینه و زیربغلو پیشنهاد نمیکنم ، احتمال نگر ...

پروتزای طبیعی پس ندیدی هم قیمت کاشت هست بسیار طبیعی و قشنگ 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

وای چقدر ناراحت شدم برای برادرتون واقعا مشکل خاصی نیست چرا انقدر روحیه اش تحت تاثیر قرار گرفته !همسر ...

انشالله خدا از دهنتون بشنوه 

کاش یه قدرشناسی مثل شما قسمتش بشه.

بخدا صاف و ساده هست و دل رحم .

طفلی خیلی خجالت میکشه .... تمام شب و روزمون شده غصه شو خوردن... دختر خوب نشونش میدیم نمیاد... 

مشاور گفت فعلا پیله نکنیم بلکه زمان حل کنه .... دلم براش کبابه خواهرش بمیره 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
انشالله خدا از دهنتون بشنوه کاش یه قدرشناسی مثل شما قسمتش بشه.بخدا صاف و ساده هست و دل رحم .طفلی خیل ...

خدا برای همدیگه حفظتون کنه ان شاءالله روحیه ی ایشونم درست میشه 

خدایم برایم کافیست💗