2777
2789
عنوان

ینی من خیلی عجیبم هرکی میاد میگ عجب خاهر دامادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 82 پست
والا دخترخاله شوهرم عروسی داداشش چه تدارکی دید  واسه حنابندون عروس گیفت درست کرد  یه سین ...

والا منم تم درست کردم.تزیین حنا.

پذیرایی مهمان.طراحی کارت دعوت..هدیه گرون قیمت

اخرشم همه ناراضی از من

همون حدسم درسته شما دلگیری ازشون و خوشحال نیستی  توقعت رو کم کن ازسون و از مراسم برادرت لذت بب ...

من ب زنداداشم‌گفتم اخلاق داداشم باهات توی جم بده تقصیر خودته ی کاری کن ب پات بیوفته همه حرفامو گذاشت کف دس داشم اونم ازمن دلش پر شد کلی حرف بارم کرد منم سعی کردم دور باشم ی کم وقتی خیر زنداداشمو خایتم اون نخاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم کسی که عروسی داره یا کلا کاری داره به هرکی رو بندازه بگه بیاین کار دارم خب مسلما واسش انجام میدن

ولی وظیفه بقیه اس که بهشون زنگ بزنن بگن کاری ندارین انجام بدیم؟ 

خواهرشوهرهای منم هیچوقت بهم نگفتن کاری داری یا نه منم قطعا هیچوقت بهشون رو ننداختم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
والا منم تم درست کردم.تزیین حنا. پذیرایی مهمان.طراحی کارت دعوت..هدیه گرون قیمت اخرشم همه ناراضی از ...

بخدا من شب یلدایش ساعت سه شب ژله درس میکرد ک فردا شب میریم توی راه خراب نشن ولی ی دونه نوفت دستت دردنکنه یا ی جای کادو برای دخترم جوراب بخره ک دلشاد بشم توقعم خیلی بالاس؟

والا دخترخاله شوهرم عروسی داداشش چه تدارکی دید  واسه حنابندون عروس گیفت درست کرد  یه سین ...

ولی من تا دلتون بخاد کلی رقصبدم میدون خالی نزاشتم عقد برا عروسیم رقص تکی ارام مد نطرمه تمرین میکنم

والا منم تم درست کردم.تزیین حنا. پذیرایی مهمان.طراحی کارت دعوت..هدیه گرون قیمت اخرشم همه ناراضی از ...

اونا نمک نشناس بودن ..

من خواهر ندارم نتونستم گیفت حنا درست کنم

باورت میشه الان جایی میبینم بغض میکنم😢😢

اونروزم جلو فامیلای شوهرم گفتم من که خواهر و زنداداش نداشتم که واسم اینکارارو بکنن ولی حواهرشوهرامم کاری نکردن واسم 😫😫

ازشون متنفرم که واسه عروسیه داداششون هیچ غلطی نکردن ولی واسه بقیه خودشونو جر میدن

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ولی من تا دلتون بخاد کلی رقصبدم میدون خالی نزاشتم عقد برا عروسیم رقص تکی ارام مد نطرمه تمرین میکنم

بازم دستت درد نکنه

بنظرم باز یه زنگ بهشون بزن بگو کاری دارین من انجام بدم 

شما شخصیت خودتو نشون بده

من ب زنداداشم‌گفتم اخلاق داداشم باهات توی جم بده تقصیر خودته ی کاری کن ب پات بیوفته همه حرفامو گذاشت ...

خب عزیزم اون کار قبلی شما دخالت محسوب میشده

خود زن داداشت عاقل و بالغ خودش میدونه چطور با شوهرش برخورد کنه 

با این حرف شاید رفتار داداشت بیشتر به چشم خانمش میامد 

اون کار دخالت بود و این کار بی توجهی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اخه جلو شوهرم همدیگ رو بزنن؟؟؟

شما به داداشت باید میگفتی نه به خانمش 

حتی من بودم از طریق مادرم اقدام میکردم نه خودم میتقیم برگردم به عروس همجین حرفی بزنم

شاید حق باشماس من خیلی خونسردم ولی اونا اصلا منو دوس ندارن اینو مطمعنم

ببين شماها اصلا منو نميشناسيد منم شماهارو شايد ب زبون بگم از خانواده ي شوهرم خصوصا مادر و پدرش متنفرم ولي قلبا نميتونم متنفر باشم ميبينمشون يادم ميره بيشترم با خواهر شوهرم اينجوري ام هربلايي ام سرم مياره باز دوسش دارم قلبا وقتي ب كار داره چيزي بخواد با كله ميرم همه كااار براش كردم همه كار تو مريضيش نگهش داشتم درد و دل مشاوره كمك مجلس گرم كني خلاصه همه چي 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
اونا نمک نشناس بودن .. من خواهر ندارم نتونستم گیفت حنا درست کنم باورت میشه الان جایی میبینم بغض ...

خواهرشوهر منم اینجوریه😃

اینا  فقط دلشون میخواد مطرح شن خودی نشون بدن تو جمع غریبه ها