2777
2789
عنوان

ینی من خیلی عجیبم هرکی میاد میگ عجب خاهر دامادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 82 پست
عالیه  کار درست هم همینه  👏👏👏 اینقد بدم میاد میگن شان خودتو پایین نیار که چی اخه بای ...

آره والا 

من حتی فامیلای خودم هرجوری رفتار کردن عروسیاشون همونجوری رفتار کردم 

مثلا دخترخالم عروسیم ۲-۳ دقیقه رقصید 

منم عروسیش ۲ دقیقه رقصیدم نشستم 😆😆

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
والا من کاری به اتلیه و لباس و ارایشگاهش نداشتم خودشون با خواهرش بردیدن و دوختن..من فقط تدارکات بود ...

به من هی میگفتن فلان جا نرو گرونه 

منم کار خودمو کردم چون قرار بود پولشو شوهرم بده

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خبر نداری از تاریخ عروسی؟؟من به شخصه خیلی تعجب کردم

من عروسی دادشم خودمو کشتم😂 زن داداشم خواهر نداره 3تا برادر داره به همین خاطر دیگه از 2ماه قبل عروسی باهم یا با من یا با اون یکی خواهرام بازار خیاط بودیم صبح تا شب

عروسی منم با این که خودم4تا خواهر دارم همه کارامونو  با خواهرام .خواهرشوهرام باهم میکردیم

چه خوبه که همیشه پیشمی محمدم😍❤

نه عزیزم کاربدی نکردی بقول دوستان چون اونااینجوری نیستن به نظرشون عجیب نیومده خوبه که دخالت نمیکنین فقط یکم عجیبه تاریخ عروسی نمیدونی اصلابی خسال باشه اصلا از العان به کارای عروستون وداداشت حساس نباش وبرات مهم نباشه بعد خیلی خوبه برات میشه عادت اگه خیلی روکاراشون حساس باشی کمکم به دخالت ونظرذادن میرسه وآخرممیشی خاهرشوهر بد والا بخدا😐😐

چیزی ندارم واسه گفتن من یک بیچاره که هی کاربریم غیب میشه باید ورود بزنم😕😟

ولی به نظر من هر چی گلایه یا ناراحتی از دادشت و زندادشت داری تا عروسی بزار کنار تو تدارکات عروسی هم هرکاری هس انجام بده وایه عروسی دادشت هم شوق ذوق داشته باش تو مهمون نیستی صاحب مجلسی بعد عروسی مشکلتون رو حل میکنین الان عروسیه

چه خوبه که همیشه پیشمی محمدم😍❤

حالا نمیدونم شما شاید خودت نخواستی عزیزم بعضی وقتها هم عروسا نمیخوان دخالت بدن.بعضیها هم مثل ما هستن ما الان چندین ساله خونه داداشم نرفتیم اونا میان ولی خانمش کسی و خونش راه نمیده چون وسواس داره ماهم اوایل خیلی تاراحت بودیم ولی بعدش دیگه بی خیال شدیم من تو شهرشون دانشگاه قبول شدم شد شبایی که نصف شب میرسیدم  اما جرات نداشتم به داداشم زنگ بزنم بیاد دنباللم با ترس و لرز آژانس میگرفتم میرفتم خوابگاه شده بود بارها خونه مامانم بودن زمان حرکتمون باهم بود ولی من باهاشون نمیرفتم چون تعارف نمیکردن با ما بیا میدونستم داداشم غصه میخوره اما برو خودمون نمی اوردیم نمیخواستیم زندگیشون خراب شه کلا بیخیالشون شدیم میگفتیم مهمه داداشمو بچش هستن میان میبینیمشون الان نزدیکه 2 ساله برادرزادم خونه مامانمه میگه مادرحون از مادرم متنفرم زندگیمو جهنم کرد بچگیمو نابود کرد دوست ندارم برم تو اون خونه ازش بدم میاد دیگه وقتی بچه آدم به آدم پشت کنه ببینین طرف دیگه چجور بوده جالبه هرجا هم میره میگه من عروسی خیلی خوبیم 😂😂 برادرزادم زار میزنه به پدرش که ازش جداشو یه خونه بگیر باهم زندگی کنیم.