2777
2789
عنوان

چراهیچ حسی ندارم

77 بازدید | 20 پست

هیچ حسی ندارم خوشحال نیستم هرچی نزدیک میشه به تایم بردن جهیزیم بدتر دلم میگیره

چم شده☹️منی که شوهرمو دوروز دیرترمیدیدم دلم تنگش میشد الان دیگه مهم نیست☹️حتی جهیزیه بردنم خوشحالم نمیکنه قرار بعد ایام فاطمیه ببریم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر همین متنفرم که دختر مدت طولانی عقد باشه

کم مونده دوسال بشه پول نیست عروسی بگیریم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
کم مونده دوسال بشه پول نیست عروسی بگیریم

خب عروسی نگیرین چه اشکالی داره اخه مهم همون خطبه عقده که خونده شده همین عروسی مهم نیست فقط واسه بستن دهن مردمه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

مشاور برواگه بدی ازش ندیدی مرد خوبی هست برات سعی کن خوب بشی وبازم بهش حس پیدا کنی

ی حرکتاییش روعصابه اماخوبیم زیاد داره 

نسبت ب همه چی بیحسم بخدا الان دارم با اشک تایپ میکنم☹️

خب عروسی نگیرین چه اشکالی داره اخه مهم همون خطبه عقده که خونده شده همین عروسی مهم نیست فقط واسه بستن ...

خیلی دلم عروسی میخاد عقدم مراسم نبود

ی حرکتاییش روعصابه اماخوبیم زیاد داره نسبت ب همه چی بیحسم بخدا الان دارم با اشک تایپ میکنم☹️

شوهرت دقیقا چیکار کرده خیانت کرده یا زدتت یا الویتش نیستی؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

میدونم عزیزم ولی خب الان که وضعیت مالی خوبی ندارین واجب نیست

فعلا که نگرفتیم داریم میریم خونمون☹️

شوهرت دقیقا چیکار کرده خیانت کرده یا زدتت یا الویتش نیستی؟؟

هیچ. کدوم 

عصبی فقط زودعصبی میشه