2777
2789
عنوان

ینی من خیلی عجیبم هرکی میاد میگ عجب خاهر دامادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 82 پست
دوزاریت نیفتاد     خدا بهم دیگه ببخشتتون    

تو هم همیشه از آب گل آلود ماهی میگیریاا  

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم همیشه از آب گل آلود ماهی میگیریاا    

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
حالا من فقط رسیدم با عروسمون برم همون آرایشگاه که میخاست بره برای قرارداد والسلام  یعنی خب ...

باورت میشه توی هقد من گرونترین ارایشگاه معرفی کردم رفت همونجا رو دیده بود بعدش اومد گفت از اونجا خوشم نیومد رفتم جای دیگ بعد توی فیلمش دیدم رفته هونجایی ک من گفتم تو ه شما باشین ناراحت نمیشین از دروغش خب منک بهترین جا رو گفتم

زنداداشم دهات رفته بود مهمونی از اونجا با مامانش هماهنگ میکرد بریم لباس عروس بپسندیم خوب نمیشد ی تعا ...

سخت نگیر اون تازه وارد خانواده شده شاید چون اخلاقتونو نمیدونه نگفته یا طبق آموزه های غلط ما ایرانیای عزیز که میگن رو نده به خانواده شوهر اینطور رفتار میکنه من اولش خیلی صمیمی برخورد کردم با خانواده شدهرم اما دیدم اونا خودشونو عقب میکشن منم مثل خودشون شدم نه که بی احترامی کنم فقط سرد شدم بعدم تو یه فرصتی که پیش اومد بهشون گفتم ماجرارو الان خداروشکر خوبیم خواهرشوهرم همسایمونه عین خواهر خودمه برام

سعی کنیم زیباییها رو ببینیم 

وقتی اونام مثه شما از خانوادت دورن پس کار شما خیلی بدتره چون بهرحال خانواده داماد هم تو فراهم کردن تدارکات عروسی یه نقشی باید داشته باشن که چون نیستن حتما ندارن دیگه شمام که هیچی نشستی تا بیان بت سر بزنن یاد خانواده شوهر خودم افتادم مثه غریبه ها اومدن عروسیمو رفتن هیچ کاری نه قبلش نه بعدش بمون نداشتن فقط توقع دارن هرمناسبتی برم بیفتم پیششون و خوش باشن دور هم واقعا ازشون متنفرم

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
حالا هی اون وسط باشم بهتره نمیگن خاهرشوهر بازی دراورد

نه عزيزم مثلا من توقع داشتم يه تعارفي بكنه يه همراهي بكنه حداقل يه زنگ بخاطر اينكارش تو عروسي حتي يه لحظه ام با هم نرقصيديم همش دور بود عين غريبه حتي دوستم اومد پرسيد مادر و خواهر شوهرت نيومدن  انقدر ك كمرنگ بودن البته زيرزيركي اذيتشون رو ميكردن مثلا اومد تو گوش شوهرم گفت كادوهاي طرف عروس رو بگير بده به ما 

عوضش عروسي خواهر شوهرم من همش دورش بودم هواشو داشتم عين يه خواهر احساس بهتري هم داشتم 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
دروووغ میگی نه؟ مگه غریبه اید؟

نه والا غریبه نیستیم 

مادرم میگه اونا خوش باشن ما مهم نیستیم 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

به نظر منم یه تعارفی بکن.  هر چی باشه خواهر دامادی .  تو عروسیه ما هم برادر شوهرم اصلا نمیگفت شما دارید چیکار میکتید.  نه کمکی نه هیچی.  من خیلی شاکیم ازش که برا تنها برادرش حکم دسته بیل رو داشت

قربون بودنت برم پسرم... 
اخه اونا اصلا ب من نمیگن من از بابام اینا دورم اونا سرکوچمون زندگی میکنن یبار نشده بگن بریم ی. سر به ...

همون حدسم درسته شما دلگیری ازشون و خوشحال نیستی 

توقعت رو کم کن ازسون و از مراسم برادرت لذت ببر گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

والا دخترخاله شوهرم عروسی داداشش چه تدارکی دید 

واسه حنابندون عروس گیفت درست کرد 

یه سینی حنای خوشگل و تشریفات حنابندون و ...

خیلیم کار خوبی کرد 

نه مث خواهرشوهرای من عرضه هیچ کاری و نداشتن و هیچ کاری نکردن ، شب عروسیمم ماتم زده بودن و یه تبریک بهم نگفتن 

حتی مجلس و گرم نکردن که بیان وسط برقصن آشغالا😤😤😤

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اونهایی که میگن زنگ بزن ،من خودم زنگ و پیغام زیاد زدم حتی کمک در حد اثاث چیدن رفتم اما خودشون دوست د ...

عزیزم خرید و همه دوس دارن تنها برن 

ولی یه سری تدارکات هست مث شب حنابندون که وظیفه خانواده شوهره انجام بده