2777
2789
عنوان

ینی من خیلی عجیبم هرکی میاد میگ عجب خاهر دامادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 82 پست
خواهرشوهر منم اینجوریه😃 اینا  فقط دلشون میخواد مطرح شن خودی نشون بدن تو جمع غریبه ها

ازشون متنفرم 

عروسیه ما هممممه باهام عکس گرفتن بجز خواهرشوهرم😲😲

ولی واسه عقد پسرخالش رفته بود التماس عروس و میکرد که باهاش عکس بگیره عفریته عوضی

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا نمک نشناس بودن .. من خواهر ندارم نتونستم گیفت حنا درست کنم باورت میشه الان جایی میبینم بغض ...

نه نمک نشناس نیستند

قانون اینه خواهر شوهر هر چقدر هم خوب باشی بد دیده میشی

ازه اونها فک میکنن وظیفمه

ازشون متنفرم  عروسیه ما هممممه باهام عکس گرفتن بجز خواهرشوهرم😲😲 ولی واسه عقد پسرخالش رفت ...

با منم دقيقا اينكارو كردن نه خودشون عكس گرفتن نه فاميلاش 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
ازشون متنفرم  عروسیه ما هممممه باهام عکس گرفتن بجز خواهرشوهرم😲😲 ولی واسه عقد پسرخالش رفت ...

خواهرشوهر من عقد پسر خالش براش سفره هفت سین درست کرد 

کیک عروسیش رو درست کرد 

والا موقع عروسی داداشش هییییچ

البته که بهتر منتی سرم نیس 

حالا ببینم برای داداش دومی چیکار میکنه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نه نمک نشناس نیستند قانون اینه خواهر شوهر هر چقدر هم خوب باشی بد دیده میشی ازه اونها فک میکنن وظیف ...

والا اگه واسه من اینکارو میکردن پر در میاوردم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
والا اگه واسه من اینکارو میکردن پر در میاوردم  

اتفاقا عروس خانم یعنی زن داداشم  بعد از پایان مراسم بهم گفت از همتون گله دارم..خیلی عروسی خشک بود

همون شبش انقدر ناراحت بودم تا4نخوابیدم تاپیکش رو زدم اینجا

خواهرشوهر من عقد پسر خالش براش سفره هفت سین درست کرد  کیک عروسیش رو درست کرد  والا موقع ...

من یه اخلاقی دارم با همه مث خودشون رفتار میکنم

خواهرشوهرم مجرده عروسیش کاراشو تلافی میکنم 

من یه اخلاقی دارم با همه مث خودشون رفتار میکنم خواهرشوهرم مجرده عروسیش کاراشو تلافی میکنم 

عالیه 

کار درست هم همینه 

👏👏👏

اینقد بدم میاد میگن شان خودتو پایین نیار که چی اخه باید بلاخره حالیشون بشه یا نه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

عین من.

حتی از دیگران شنیدم تالار و وقت عروسی رو. 

ولی بازم خوششون نمیان ازم. هرکاری کنی خاهرشوهری ولشون کن

بالاخره بعد از 26ماه انتظار خدا هدیه مو بهم داد. خدایا شکرت خودت  مواظب مسافر کوچولوم  باش و بسلامت بهم برگردون...
اتفاقا عروس خانم بعد از پایان مراسم بهم گفت از همتون گله دارم..خیلی عروسی خشک بود همون شبش انقدر نا ...

یا خدااااا واقعا؟؟؟ 

من این همه بلا سرم آوردن چیزی نگفتم فقط پیش شوهرم گله کردم تا چندوقت پیش که مادرشوهرم گفت تو با ما سردی و فلان ...

منم دیگه هرچی تو دلم بود گفتم ، گفتم مث خودتونم ..

پول آتلیه ما شد ۲/۲۰۰ انقدر گفتن گرونه زهرمون کردن 

ولی پسرخاله شوهرم ۴/۵ پول آتلیه داده هی میگن چقدر ارزون دراومده😤😤😤

بخدا تا میام همه چی و فراموش کنم و باهاشون خوب شم خودشون یه کاری میکنن درد دلم تازه شه