2777
2789
عنوان

ی اشتباهی کردم

247 بازدید | 18 پست

دوستم و همسرش باهم مشکل داشتن چند روزی میشد باهم قهر بودن بعد دوستم گفت زنگ بزن ب شوهرم باهاش حرف بزن ک منو درک کنه حامله ام و این حرفا دوسه بار گفت من زنگ نزدم دیگه بار آخری قبول کردم بعد شوهره اندازه یک ساعت درد دل کرد جوری ک. من حقوق بهش دادم ولی گفت این حرفا بزنم نگو منم گفتم باشه آخه میدونستم اگه بگم دوستم خیلی ناراحت میشه. بعدها قطع کردم دوستم زنگ زد گفت چی گفتید منم گفتم چرا میوه هارو میزنی ب دیوار چرا هندونه میکروبی تو فرش یا فحش مرده میدی ب شوهرت ب اعصابت مسلط باش آروم باش 😔 خلاصه دوستم نداشت ادامه بدم قطع کرد و گلدون زد تو تی وی و پنجره روهم شکوندن و زنگ زد شوهرش و بهش چیز گفتن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

پولای شوهره رو کارت دوستم بودن همیشه ولی کارت دست مرده سیمکارتشم ب نام زنش رفت دوتا و سوخت دوستم زودی

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

چقدر عصبی 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عصبی

ابروی منو هم برد بعد شوهرش پیام داد ب من این چه آتیشی بود انداختی تو زندگیم بیست و سه تومن پول تی وی بود شکوندش می‌داشتی با من بای بای کنی بعد می‌رفتی همه چی می‌داشتی کف دستش

ابروی منو هم برد بعد شوهرش پیام داد ب من این چه آتیشی بود انداختی تو زندگیم بیست و سه تومن پول تی وی ...

وای چه بد

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خوب شما که میدونستید دوستتون بارداره و شوهرش هم ازتون خواسته بود این حرفها را نزنید، برای چی زدید؟؟ ...

اخه دوستم ازم خاست بعد من اگه همه حرفهای مرده میگفتم فک کنم خونه رو آتیش میزد اما فقط گفتم وسایل نشکن میوه هارو نزن ب دیوار اینجور شوهرت ازت دور میشه مثلا خاستم خوب کنم خرابتر کردم

دوستت دیونست ازش دوری کن .اصلا واسه چی دخالت کردی زنگ زدی مرد غریبه؟! سر پیازی یا تهش . ببین چه روزی ...

چمیدونستم اینجور می‌کنه مثل سگ پشیمونم رفت آمد خانوادگی داریم هی اصرار کرد بهم منم احمق گوش کردم

از همون اول به دوستت میگفتی منو قاطی نکن من‌زنگ نمیزنم میخاس دوستت خوشش بیاد میخاس بدش بیاد والا الانم تو شدی مقصر یه تی وی هم باید بخری بدی بشون. 

تازشم وقتی شوهره گف حرفی نزن دوستت هرکاری میکرد نباید چیزی بش میگفتی یا واسطه نشو یا اگه شدی حرفی ردو بدل نکن

اصلا نمیدونم چیکار کنم حالا شوهر دوستم چندتا دروغ از زبون من هم. ب زنش گفته دوستم امروز زنگ زدم جواب نداد با آینه هرروز باهم حرف میزدیم

از همون اول به دوستت میگفتی منو قاطی نکن من‌زنگ نمیزنم میخاس دوستت خوشش بیاد میخاس بدش بیاد والا الا ...

اره خیلی پشیمونم

شوهره حالا لجتو حسابی ورداشته

اره یکسره پیام داد منم معذرت خواهی کردم و جواب ندادم دیگه

چمیدونستم اینجور می‌کنه مثل سگ پشیمونم رفت آمد خانوادگی داریم هی اصرار کرد بهم منم احمق گوش کردم

اصلا خانوادگی هم رفت و آمد کنید شما حق نداری به شوهر اون زنگ بزنی تو اختلاف زن و شوهر دخالت کنی . پس فردا گل و بلبل میشه همون شوهره میگه با فلان دوستت دیگه نچرخی . یا شوهرت میگه چرا به مرد غریبه زنگ زدی ۱ ساعت حرف زدی