2777
2789
عنوان

ی اشتباهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 18 پست
اره خیلی پشیمونم

حالام دیگه نه به دوستت زنگ بزن نه جواب تلفناشو بده

شوهره هم پیام داد جواب نده چون از سادگیت یه چیزی میگی اونم پیاماتو میفرسته واسه زنش اونا اشتی میکنن میچسبن به هم تو میشی ادم بده داستان

اصلا خانوادگی هم رفت و آمد کنید شما حق نداری به شوهر اون زنگ بزنی تو اختلاف زن و شوهر دخالت کنی . پس ...

تو رو در وایسی گیر کردم ک هی دوستم بهم میگفتن بعد دوستم از قبل هی میگفتم میخام بلیط بگیرم بیام خونه بابام حالا میترسم بحثشون بزرگتر بشه بیاد قهر از چشم من ببینم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالام دیگه نه به دوستت زنگ بزن نه جواب تلفناشو بدهشوهره هم پیام داد جواب نده چون از سادگیت یه چیزی م ...

اره دیگه جواب نمیدم اما ی مقدار پول ب دوستم بدهکارم قرار بود برج پنج پسشون بدم اما حالا ک اینجور شد زودتر برشون میگردونم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم