دوستم و همسرش باهم مشکل داشتن چند روزی میشد باهم قهر بودن بعد دوستم گفت زنگ بزن ب شوهرم باهاش حرف بزن ک منو درک کنه حامله ام و این حرفا دوسه بار گفت من زنگ نزدم دیگه بار آخری قبول کردم بعد شوهره اندازه یک ساعت درد دل کرد جوری ک. من حقوق بهش دادم ولی گفت این حرفا بزنم نگو منم گفتم باشه آخه میدونستم اگه بگم دوستم خیلی ناراحت میشه. بعدها قطع کردم دوستم زنگ زد گفت چی گفتید منم گفتم چرا میوه هارو میزنی ب دیوار چرا هندونه میکروبی تو فرش یا فحش مرده میدی ب شوهرت ب اعصابت مسلط باش آروم باش 😔 خلاصه دوستم نداشت ادامه بدم قطع کرد و گلدون زد تو تی وی و پنجره روهم شکوندن و زنگ زد شوهرش و بهش چیز گفتن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اصلا خانوادگی هم رفت و آمد کنید شما حق نداری به شوهر اون زنگ بزنی تو اختلاف زن و شوهر دخالت کنی . پس ...
تو رو در وایسی گیر کردم ک هی دوستم بهم میگفتن بعد دوستم از قبل هی میگفتم میخام بلیط بگیرم بیام خونه بابام حالا میترسم بحثشون بزرگتر بشه بیاد قهر از چشم من ببینم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالام دیگه نه به دوستت زنگ بزن نه جواب تلفناشو بدهشوهره هم پیام داد جواب نده چون از سادگیت یه چیزی م ...
اره دیگه جواب نمیدم اما ی مقدار پول ب دوستم بدهکارم قرار بود برج پنج پسشون بدم اما حالا ک اینجور شد زودتر برشون میگردونم