امیدبه_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 99 عنوان نی نی یار میشه به سوال من جواب بدین 51 بازدید | 4 پست می خوام ببینم کاربری قبلی من چرا تعلیق شد بیشتر از یکساله و میدونم هیچگونه حرف نامناسب یا سیاسی نزدم. یکساله این برام سوالهمیشه خصوصی بهم پیام بدین تا شماره ای که باهاش عضو بودم بفرستم که بررسی کنید 1403/04/23 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaaaaaci عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 3243 @niniyar_2 . تو قسمت تماس با ما پیام بده بگو پایین صفحه اس
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23308 @niniyar_2 @niniyar_1 فارسی تگ نمیشه که اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته