نظر دارم حالا اتفاق خاصی نیفتاده ی چند بار ملاقات بوده ی بارم مارو برده چابهار رفتیم نامزدی ک من از پشت ب صندلی راننده و کمک راننده نزدیک نشسته بودم یه بارم صبح بود بچشو آورده ک صبح ش عموم اومده بود لباس پرزرق و برق پوشیده بودم خاله شل مغزم فک کرده برا شوهرش پوشیدم یه بار خونه مامان بزرگ اومده بود از خاله م قاشق بگیره داشتن میرفتن پیک نیک ک انگار خاله م ی طور نامحسوسی میخواست دوری کنم منم تو دستم سال کثیف بود میخواستم ببرمش بیرون از ک از دستم آروم گرفتم ک برم هه
هرچه آید به سرم باز به گویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد میگذرد
چند بار ملاقاتو متوجه نشدم یعنی دو تایی سر قرار رفتید یا تو مهمونی ها همو دیدید؟
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی از وقتی ازدواج کرده کلا فک کنم دوازده بار همو دیدیم همراه با زنش خاله م ک اون تو مغز مریضش ی فک ...
خدا شفاش بده خالتو ازشون دوری کن نه با خودش نه با شوهرش حتی سلام و احوالپرسی هم نکن تا برات حرف در نیاره
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
جلو شایعه رو از الان بگیر، نذار برات حرف درست بشه ، فاصله بگیر و جدی باش که سوء تعبیر نشه
دوسالی ی بارم نمیبینیم اصن نباید خاله م همیچین فکرایی بکنه ولی پدرشوهر خاله م چهارتا زن گرفته شاید ممکنه اونم از همین طریق فک کنه ممکنه شوهرش تجدیدفراش کنه
هرچه آید به سرم باز به گویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد میگذرد