2777
2789
عنوان

خاله م فک میکنه ب شوهرش نظر دارم

267 بازدید | 16 پست

نظر دارم حالا اتفاق خاصی نیفتاده ی چند بار ملاقات بوده ی بارم مارو برده چابهار رفتیم نامزدی ک من از پشت ب صندلی راننده و کمک راننده نزدیک نشسته بودم یه بارم صبح بود بچشو آورده ک صبح ش عموم اومده بود لباس پرزرق و برق پوشیده بودم خاله شل مغزم فک کرده برا شوهرش پوشیدم یه بار خونه مامان بزرگ اومده بود از خاله م قاشق بگیره داشتن میرفتن پیک نیک ک انگار خاله م ی طور نامحسوسی میخواست دوری کنم منم تو دستم سال کثیف بود میخواستم ببرمش بیرون از ک از دستم آروم گرفتم ک برم هه

هرچه آید به سرم باز به گویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد میگذرد

چند بار ملاقاتو متوجه نشدم یعنی دو تایی سر قرار رفتید یا تو مهمونی ها همو دیدید؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار ملاقاتو متوجه نشدم یعنی دو تایی سر قرار رفتید یا تو مهمونی ها همو دیدید؟

یعنی از وقتی ازدواج کرده کلا فک کنم

دوازده بار همو دیدیم همراه با زنش خاله م ک اون تو مغز مریضش ی فکرایی کرده

تو ملاقاتای خانوادگی و مهمونی ها

یعنی از وقتی ازدواج کرده کلا فک کنم دوازده بار همو دیدیم همراه با زنش خاله م ک اون تو مغز مریضش ی فک ...

خدا شفاش بده خالتو ازشون دوری کن نه با خودش نه با شوهرش حتی سلام و احوالپرسی هم نکن تا برات حرف در نیاره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

جلو شایعه رو از الان بگیر، نذار برات حرف درست بشه ، فاصله بگیر و جدی باش که سوء تعبیر نشه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
منکه نفهمیدم چی گفتی،اما بیشتر مواظب باش، نزدیک نشو بهشون

نیستم بابا اصن سالی ی بارم شوهرشو نمی‌بینیم ما فک میکنه طرف ورزشکارها شغل خوب داره چهره خوب

چشم دارم من بهش

جلو شایعه رو از الان بگیر، نذار برات حرف درست بشه ، فاصله بگیر و جدی باش که سوء تعبیر نشه

دوسالی ی بارم نمی‌بینیم اصن نباید خاله م همیچین فکرایی بکنه ولی پدرشوهر خاله م چهارتا زن گرفته شاید ممکنه اونم از همین طریق فک کنه ممکنه شوهرش تجدیدفراش کنه