2777
2789
عنوان

با مامانم دعوا کردم

2902 بازدید | 98 پست

بچه ها ۱۶ سالمه برادرم ۴ سالشه داشتم گوشی نگا میکردم برادرم ب شلوارش جیش کرده بود اومد دراز کشید کنارم گفتم برو دست شویی البته با داد گفتم

مامانم گف میتونی مث آدمم بگی

گفتم هر وق آقا پسرت آدم باشه منم مث آدم میدم

گف چقد بی ادبی تو کل دنیا هن بگردی بی ادبی مث تو پیدا نمیشه منم گفتم حرفات ب هیچ جام نیس تو منو زاییدی بعد گف ایشالا بمیری از دستت خلاص شم گفتم من هنوز بچه کلی آرزو دارم اون تویی پیر شدی باید بمیری

بعد بابام اومد مامانم ب بابام گف بابام هم هیچی نگف فق بهم گف کار بدی کردی برو معذرت خواهی کن منم گفتم نمیکنم فک کردین همیشه مث بچگیم حتی منم مقصر نبودم میومدم معذرت خواهی ن دیگ اینجوری نیس اونم باید بفهمه ک بین دختر و پسر فرق نزاره اینم باید بفهمه ک ب بچه هاش احترام بزاره بعد اونم چیزی نگف

تا حالا از گل نازک تر نگفتم بعد میگه تو کل دنیا دختری مث تو نیس بیا ۱۰۰ تا از این دختر ها بهت نشون بدم

منم صبر دارم تحمل دارم از این به بعد دیگ جوابشونو میدم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله بهت 

این طرز حرف زدنو واقعا با مادرت داشتی؟

این دنیا جا زندگی دیگ نیس

بعد من یزره ناراحت میشم میخوام ب مادرپدرم چیزی بگم یاد یکی از اعضای بی تی اس میفتم ک خانوادش چکارا بهش نکردن ولی این درنهایت با تموم قلبش بهشون کمک کرد

یکم احترام والدینتو داشته باش-

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

خیلی بد رفتار کردی این چه طرز صحبت با مادره؟😐درسته تو سن بلوغی ولی قابل توجیه نیست اصلا

منم سن بلوغو گذروندم اما از این حرفا به مامانم نمیگم می‌دونی چیه به ذاته نه بلوغ حالا درسته بلوغ تاثیر داره ولی خب ذاته(:

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

مادر بشی میفهمی چقدر دل مادرت شکسته هعی

منم دل دارم خب

تتا الان از گل نازک تر بهش نگفتن دیگ تحملم تموم شده 

هرچی میشه طرف داداشمو میگیره

بهم میگه ایشالا بمیری من چی بگم؟

بگم آره بمیرم؟

چن بار گفته چیزی نگفتم؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

خدا به مامانت صبر بده

من دل ندارم؟

کدوم مادری ،میاد بگه ایشالا بمیری؟

همه دختر پسرا برادر خواهرانه باهم دعوا میکنن مادراشون اینجوری میگه؟