2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملک به نامم زد

توافقی جدا شدیم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

من نگرفتم ولی چرا میگی بهتون ساخت مگه حروم خوردن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ی خونه مسکن مهر داست به اسمم کرد بقیه مهرمو بخشیدم بازم میتونست بده دیگ نگرفتم ازش 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
من ورثه مامانممسهم ارث بابام از ملک مامانمو جای مهریه ش توقیف کردم🤷‍♀️🤷‍♀️

عزیزم میشه بگی چه ملکی رو توقیف کردی؟

من میخوام یه دونگ از خونه ی پدرشوهرمو توقیف کنم

کل خونه به اسم‌مادر شوهرم بوده و اون فوت کرده یه دونگش به عنوان سهم الارث به اسم‌همسرمه و الان‌پدرشوهرم اونجا ساکن هست‌ . اگه توقیف کنم پدرش باید از اونجا بلند شه؟ قصدم لج و بجبازی با پدرشوهر هست که همه اموالمون رو بالا کشیده میخوام از اونجا بلند شه

من ورثه مامانممسهم ارث بابام از ملک مامانمو جای مهریه ش توقیف کردم🤷‍♀️🤷‍♀️

عزیزم میشه بگی چه ملکی رو توقیف کردی؟

من میخوام یه دونگ از خونه ی پدرشوهرمو توقیف کنم

کل خونه به اسم‌مادر شوهرم بوده و اون فوت کرده یه دونگش به عنوان سهم الارث به اسم‌همسرمه و الان‌پدرشوهرم اونجا ساکن هست‌ . اگه توقیف کنم پدرش باید از اونجا بلند شه؟ قصدم لج و بجبازی با پدرشوهر هست که همه اموالمون رو بالا کشیده میخوام از اونجا بلند شه

عزیزم میشه بگی چه ملکی رو توقیف کردی؟من میخوام یه دونگ از خونه ی پدرشوهرمو توقیف کنمکل خونه به اسم‌م ...

قشنگم مامانم یدونه زمین داشته با یدونه ملک کاملا شخصی مال خودش بوده

بابام حدودا یک چهارم از کل ماترک ارث برده از اموال مامانم چیزی حدود ۳۰۰/۴۰۰میلیون نمیدونم شاید بیشتر یا کمتر وکیل بهمون گفت اگه میخواهید پدرتون دستش از اموال مامانتون کوتاه بشه مهریه مامانتونو بزارید اجرا سهم ارث باباتو بردار جای مهریه مامانت (بابام ادم بدیه دوست ندارم از اموال مامانم سهم ببره)....

خونه به اسم مادرشوهرتون بوده؟! 

الان طبق انحصار وراثت پدر شوهر و  شوهرتون ورثه مادر شوهرتون بحساب میاد البته اگه فرزندان دیگه ای هم داشته باشه مادر شوهرتون

شما میگید یک دانگ بعنوان سهم ارث مال شوهرتونه؟! 

میخواهید مهریه خودتونو  اجرا بزارید؟! کل مال شوهر شما همون یک دانگ رسیده از مادرشونه؟!  

میتونید توقیف کنید سهم شوهرتونو اما اینکه پدرشوهرتونو بیرون کنید بخدا نمیدونم چون پدرشوهرتونم ورثه ست الان نمیشه بیرون کرد اما میشه سهم ارث شوهرتونو از اون خونه فروخت 

قشنگم مامانم یدونه زمین داشته با یدونه ملک کاملا شخصی مال خودش بودهبابام حدودا یک چهارم از کل ماترک ...

شما الان جدا هستید ؟! پدرشوهرتون الان ساکن هستن توخونه مادرشوهرتون؟!

میشه بیرونش کرد