2777
2789
شما الان جدا هستید ؟! پدرشوهرتون الان ساکن هستن توخونه مادرشوهرتون؟!میشه بیرونش کرد

آدم بادشمنش هم دلش نمیاد مرد بدبخت رو بیرون کنن چی بشه 🤔 هرچند نمیشه وقتی وراث همه سهم دارن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
آدم بادشمنش هم دلش نمیاد مرد بدبخت رو بیرون کنن چی بشه 🤔 هرچند نمیشه وقتی وراث همه سهم دارن

من درخصوص پدرشوهر ایشون نمیدونم

اما درخصوص پدر خودم نه تنها این کارو میکنم بلکه باید گوشه خیابون بخوابه این تابوی لعنتی احترام به پدر و مادر باید شکسته شه تا بفهمه نباید اذیتمون کنه

منم گفتم پدرشوهرشون ورثه باشن که هستن نمیشه بازم باید از یک وکیل سوال کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درخصوص پدرشوهر ایشون نمیدونماما درخصوص پدر خودم نه تنها این کارو میکنم بلکه باید گوشه خیابون بخوا ...

شما که نوشتی که خونه برا مادرت بوده پس ربطی پدرت ندارع .خواهر شوهر منم فوت شده شوهرش یه عوضی به تمام معناست میگه بچه رو بدین بهزیستی😐اینا حقشون نیست چیزی بهشون برسه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شما که نوشتی که خونه برا مادرت بوده پس ربطی پدرت ندارع .خواهر شوهر منم فوت شده شوهرش یه عوضی به تمام ...

بله درسته

اما راجع به ایشون فرق میکرد قضیه🤐

خدارحمتشون کنه....

خدا شر هرچی مرد اینجوری هستش رو کم کنه از زندگی

بهش بگید الان ورثه خواهر شوهرتون یعنی مادر و پدرشون میتونن مهریه دخترشونو از پسره بگیرن تا دیگه جیکش درنیاد 

بله درستهاما راجع به ایشون فرق میکرد قضیه🤐خدارحمتشون کنه....خدا شر هرچی مرد اینجوری هستش رو کم کنه ...

مهریه نداشت فقط ده سکه .اینا میگن خونه بزنیم اسم بچه ولی اون راضی نیست چشم طمع داره به همون200ملیون که بهش برسه 

مهریه نداشت فقط ده سکه .اینا میگن خونه بزنیم اسم بچه ولی اون راضی نیست چشم طمع داره به همون200ملیون ...

قشنگم ۱۰ سکه ام الان خوبه

مهریه مامان من همش دومیلیون و پونصد بوده سال ۸۰که عقد کردن الان به نرخ روز فکرکنم ۲۵۰تا ۲۸۰بشه

قشنگم ۱۰ سکه ام الان خوبهمهریه مامان من همش دومیلیون و پونصد بوده سال ۸۰که عقد کردن الان به نرخ روز ...

اره ولی اگ بیشتر داشت خونه به اسم پسره میشد.ادم از پدر یتیم نمیشه از مادر میشه بنظرم .مردا اکثر بی وفا هستن 

قشنگم مامانم یدونه زمین داشته با یدونه ملک کاملا شخصی مال خودش بودهبابام حدودا یک چهارم از کل ماترک ...

عزیزم من نمیخوام از شوهرم جدا بشم و میخوام مهریه ی خودمو اجرا بذارم فقط برای این مورد. شوهرم ماشین و اینام داده ولی فقط میخوام روی اون خونه اقدام کنم برای اینکه پدرشوهرم بفهمه آوارگی یعنی چی ( مال و اموال خود شوهرمو بالا کشیده ما کلی تو مضیغه هستیم ) 

بله پدرشوهرم و زنش الان اونجا ساکن هستن

مادرشوهرم ۷ تا ورثه داشته و ادن خونه بین همشون تقسیم شده و برای هر ورثه سند جدا اومده که یک دونگش به اسم همسر منه