میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
اگه بخوای پرسی بخری، الان حدودا هر پرس قورمه سبزی حدود ۱۰۰ تومن
اگه بخوای بدی برات بپزن، هزینه مواد اولیه و دستمزد آشپز و ظرف رو باید پرس و جو کنی
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
ده میلیون فقط خورده ریز رب و زردچوبه زعفرون میشه گوشت و برنج خیلیییی میشه پولش
دقیقا
ظرف غذا الان دونه ای ۲ هزارتومن باشه هم فقط ۳ میلیون میشه پول ظرف... بخوای قاشق و چنگال بذاری و تو پلاستیک بسته بندی کنی میره تا ۵ تومن