2777
2789
عنوان

مینی ابدو همراه با سزارین

1599 بازدید | 7 پست

میشه اگه تجربه دارین بهم بگین؟ 

زایمان دوممه میخوام همراه با سزارین, مینی ابدو انجام بدم پیش دکتر ماندانا محمودی اهواز

کسی تجربه داره؟ ایا مینی ابدو خوبه ادم حین سزارین انجام بده؟ 

کار دکتر محمودی تو این زمینه خوبه؟ یا جراح سزارین خوب تو اهواز سراغ دارین ک مینی ابدو رو خیلی تر تمیز و حرفه ای انجام بده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم اصلا عمل خوبی از آب در نمیاد ون بعد زایمان پوست هنوز به جای اصلیش بر نگشته.میگن حداقل شیش ماه بعد باید انجام بدی.دکتر راستش دلش نسوخته کارو انجام میده تو میمونی و عوارضش.بیشتر تحقیق کن.

من شنیدم اصلا عمل خوبی از آب در نمیاد ون بعد زایمان پوست هنوز به جای اصلیش بر نگشته.میگن حداقل شیش م ...

مرسی ک نظرتو گفتی یه سریا هم میگن بهتره دوسال بگذره بعد انجام بدی ولله موندم

منم یک ماه پیش سزارین شدم. از دکترم خواستم همراه با سزارین انجام بده قبول نکرد. گفت هم درد و خونریزی بعد عمل بیشتره هم دوره مصرف آنتی بیوتیک زیاد میشه و واسه شیردهی خوب نیست . گفت بهتره برای اینکار جدا عمل بشی. 

مرسی ک نظرتو گفتی یه سریا هم میگن بهتره دوسال بگذره بعد انجام بدی ولله موندم

والله عزیز دل من خودمم اندامم بعد زایمان دیگه بر نگشت،اضافه وزنم ندارم وای اون کشیدگی پوست موند ولی سلامتت از همه چیز مهمتره با دو تا بچه خدای نکرده ریسکت و بالا نبر خیلی عوارض این عمل و ناراضیتی ازش شنیدم.حواست باشه عکسا تبلیغاته .