2777
2789
عنوان

کار این خانوم درسته

826 بازدید | 29 پست

یه شوهر بی عرضه و خسیس داره که هییچ پولی حتی پول دوا دکتر زنشم نمیده، بچه هم دارن، البته خانومه شاغله ولی درامدش کفاف زندگی مستقل و نمیده، تازه از درامدش به بچه هاشم میده چون باباشون پول کافی بهشون نمیده، خانومه میگفت چند وقت پیش به خاطر احتمال وجود توده تو سرش کارش به دکتر و بیمارستان و اینا کشیده شوهره هیچ خرجی و متقبل نشد و همه رو خود خانوم پرداخت کرد، الیته بعدن متوجه شد توده نبوده دردهای عصبی بوده،خانومه میگه اونقدر بدم میاد برای رابطه بهم نزدیک میشه، احساس میکنم خیلی مورد سو استفاده ام. به خاطر کارش درد کمر شدید داشت بازم هزینه ی فیزوتراپی و خود خانوم باید پرداخت میکرد. گفت دیکه کم آوردم و حالا وارد رابطه با یه مرد دیگه شده که میگه عاشقشه و مخارجشو پرداخت میکنه 

حرفتون به این خانوم چیه چه راهنمایی دارید براش

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شرعی ک کارش اشتباهه گناهه خیانته هر چی باشه 

خدا طلاق گذاشته دیگه 

اگه مرده عاشقشه هزینشو میده عین آدم طلاق بگیره بره با اون 

بچه هاشم مطمئنا از رابطه پدر و مادرشون آسیب دیدن  

طلاق بگیره برا بچه هاشم بهتره

حرفم اینه که بهتره جدا بشه

جدا بشه کجا بره؟ با چه درامدی؟ بچه ها چی میشن؟ 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چرا بچه اوردی از این موجود؟اگه نمیخواد به چشم ه‌.رزه ببینشش اول تکلیف زندگیش مشخص کنه بعد وارد زندگی یه ادم دیگه شه...امیدوارم طرفش مجرد باشه حداقل چون دیگه خیلی کثافتکاریه

مگه نمیگی اون آقا براش هزینه میکنه؟

مجرد نیست از خود خانوم هم 8 سال کوچیکتره

اون خانوم به ازدواج با اون آقا فکر نمیکنه

فقط از رو بدبختی باهاشه 

خانومه دوستش نداره اصلا

روابط خیلی پیچیده تر از این حرفاس که بشه نظر قطعی داد . باید سعی کنه رابینهود رو امتحان کنه . چون مر ...

متوجه نشدم

کارش درست نیست بعدشم که میگه طرفش متاهله یعنی اشتباهش چن برابره و اینکه اگه لو بره عاقبتش چی میشه سرنوشت بچه هاش چی میشن ممکنه همین شوهر بیخود یه بلایی سرش بیاره اگه مهریه داره مهریشو اجرا بذاره نفقه هم بتونه از طریق دادگاه بگیره ازاون اقای متاهل که کم کم دور بشه خودشو گول نزنه هیچ توجیهی برای خیانت وجو نداره