2777
2789
عنوان

کار این خانوم درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 29 پست
کارش خیلی اشتباه هست. این خانوم حتی از شوهرش هم بدتره. چون شرافتش رو از دست داده.

درسته، سردرد و کمردردهاشم بدتر شده، رفته دکتر اعصاب و روان گفتن  دردهاش بیشتر عصبیه، هم از شوهر و شرایط زندگی اش و هم از رابطه ای که دوستش نداره و مجبوره باهاش باشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا معلوم قهرمان داستان شما که متاهله با زنش درست رفتار میکنه ؟ که انتظار داشته باشی در آینده با ...

اون مثلا قهرمان!!! با زنش هم خوب نیست، با زن های دیگه هم احتمالا رابطه داره، اصلا قصد خانومه هم ازدواج باهاش نیست. اصلا اون آقا رو دوست نداره، از سر بدبختی باهاشه. مرده ولش نمیکنه میگه عاشقتم! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اگه باور کنیم شوهرش جلاده و خودش قربانی چطور بپذیریم اون آقایی که داره نقش قهرمان رو براش بازی میکنه ...

من فکر میکنم اون خانوم، کلا راه زندگیشو اشتباه رفته و تصمیاتش کلا از ازدواج تا این دوستی اشتباه بوده

پس اگه اینطور فکر میکنه باید همه چی رو خراب کنه و از نو بسازه .

درسته، شجاعت خیلی زیادی میخواد

من بهش میگم اگر چه تا اینجای مسیرو اومدی و خواسته و گاهی ناخواسته در مسیر اشتباه و پر استهلاکی قرار گرفتی

همونطور که گفتین اصلاح مسیر،شجاعت زیادی میخواد

اما انسان به سمت زیستن اصیل میبره

تمام راه حل هایی ک تا الان انتخاب کرده،موندن با همسریی که مشکل داره _رابطه ای که با شخصی که فقط بر اساس منافع مشترکه

هیچکدوم از اینها درست نیست وزندگیش مثل کسی میمونه که در حالی که به مشکلاتش نگاه میکنه و میدونه باید راه چاره ای رو برای برون رفت داشته باشه بجاش مواد میزنه که بصورت مرحم موقتی عمل کنه

وقتی عادت کنه که همش از  مرهم ها استفاده کنه

هرچقدر که بگذره این باتلاقی که ازش بیرون نمیزنه بیشتر فرو میبرتش

من جمله ی رو همیشه به خودم میگم

اگر الان جلوی اشتباهاتت رو نگیری

بعدا اشتباهاتت جلوت رو میگیرن

و بهش میگم که مسئولانه تر زندگی کنه، و بپذیره کحای زندگیش واقعا اشتباه کرده و میتونسته اوضاع رو به دست بگیره

و اینبار بیاد راه جدیدیو انتخاب کنه تا نتیجه ی جدید و بهتریو بدست بیاره

اون مثلا قهرمان!!! با زنش هم خوب نیست، با زن های دیگه هم احتمالا رابطه داره، اصلا قصد خانومه هم ازدو ...

این خانم بهتره زودتر از شوهرش جدا شه 

به این خانم پیشنهاد می کنم بره تست بیماری های مختلفی که از این طریق انتقال میشه بده ، نه تنها برای خودش 

بلکه برای اون شوهری که داره باهاش زندگی می‌کنه

خدا کنه شوهره رو مریض نکرده باشه 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید

چطور بعضی از آدما وجدان ندارن ؟ راحتن ؟ 

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید

چطور یه مادر می‌تونه خیانت کنه ؟ 

بچه هایی که توسط این مادر خیانتکار تربیت میشن ، چطوری خواهند بود ؟

این خانم بهتره زودتر از شوهرش جدا شه به این خانم پیشنهاد می کنم بره تست بیماری های مختلفی که از این ...

دقیقاااا

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

اسی راضی هستی از این زندگی ک داری؟

منم خیلی تو فکر این بودم ک هر کی ببخشید بلانسبتت با این و اون پرید ب کجاها ک نرسید. من ک سنگین رنگین بودم هیچ

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.